23 / 07 / 2024

Göksuda 400 metrelik kanyon

Göksuda 400 metrelik kanyon

Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer, Aslan Özmen'in bir çok hobisi olduğunu ve bunalrdan birinin de çalışma yaptığı yerlerle ilgili sürekli bir şeyler ortaya çıkarması olduğunu belirtti.

Taşıt kredisinde güncel faiz oranları nasıl oldu? 400 bin TL'nin güncel geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararlarından sonra bankalar da kredi faiz oranlarında güncelleme yapmaya başladı. Buna göre, taşıt kredisi faiz oranları da güncellenmiş oldu. Böylece, 400 bin TL taşıt kredisinin ödemesi ne kadar olduğu merak ediliyor.

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

Uzmanlar uyardı: Kabına sığmayan İstanbul çöküşe doğru gidiyor, tersine göç rakamı çok düşük!

Mega kent İstanbul'dan son bir senede 148 bin 978 yabancı uyruklu, 252 bin 27 Türk vatandaşı göç ederken, kent nüfusu ilk defa tersine göç ile 400 bin kişi azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 400 binlik göç rakamının çok düşük olduğunu söyledi.

İzmir’deki kiralık ofis görenleri hayrete düşürdü! Aylık kira bedeli 400 bin TL!

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarından iş yerleri de etkilendi. İzmir'de bir ofisin aylık kirasının 400 bin TL olması görenleri hayrete düşürdü.

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

Tarım Kredi açıkladı! Bazı gübre çeşitlerinde ton başına 400 lira indirime gidecek

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, üreticinin ekim döneminde en yoğun ihtiyacı olan kimyevi gübreler arasında 20.20.0 çeşitlerinde 10 gün süre ile ton başına 400 lira indirim yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

Beklenen büyük İstanbul depremi fazla uzakta değil! Naci Görür yine uyardı: 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili uyarılarını yineledi. Görür, 7.6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti ve "İstanbul’da 1 milyon 100 bin bina var. 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir" dedi. 

Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceği tarihi resmen açıkladı! Yatırımcılar o günü iple çekiyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceğim tarihi açıkladı. Yatırımcılar o günü iple çekiyor. İşte altının yükselişe geçeceği tarih...

ŞOK’ta ne alırsan al indirimli! Kızartma tenceresi 300 TL’ye, gözleme tavası 300 TL’ye, çaydanlık takımı 400 TL’ye düştü

ŞOK’un 13 Mayıs-16 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, kızartma tenceresi 300 TL’ye, gözleme tavası 300 TL’ye, çaydanlık takımı 400 TL’ye düştü. İşte ŞOK 15 Mayıs fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

'Yarısı bizden! kampanyasında rekor başvuru! 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldiğini açıkladı.

Göksuda 400 metrelik kanyon Haberi

Göksuda 400 metrelik kanyon

Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer, Aslan Özmen'in bir çok hobisi olduğunu ve bunalrdan birinin de çalışma yaptığı yerlerle ilgili sürekli birşeyler ortaya çıkarması olduğunu belirtti. İşte Yalçın Bayer'in yazısı;




TÜRKİYE’nin müteahhit firmalarının dışardaki çalışmalarında, rafineriden petrol boru hattına, konuttan fabrika kurulmasına kadar çok sayıda projede imzası olan Aslan Özmen’in birçok hobisi vardır. Çalıştığı ülke ile ilgili kitap yazar; Dolmabahçe Stadyumu’nun tarihçesini size hemen anlatır; hangi yapının depreme dayanaksız olduğunu gördüğünde hemen bilgi verir; daha neler neler!... Artık emekliliğini yaşamak istemektedir. Memleketi Göksun’da dostlarıyla bir araya gelmek için bir kitabevi açmıştır; şimdilerde de arkadaşlarıyla oluşturduğu Dağcılık Kulübü ile Torosları taramaktadır.

Dün baktık bir not göndermiş:

“Göksun’da (K.Maraş) pazar günleri, başkanı olduğum dağcılık kulübümüz üyeleriyle girilmeyen dağları ve kanyonları gezeriz. 22 Haziran Pazar günü...