19 / 05 / 2024

Göktaş Art Yapı Sistemleri iletişim

Göktaş Art Yapı Sistemleri iletişim

Göktaş Art Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Göktaş tarafından kuruldu. 

Çocuk başına ortalama 5 bin 330 TL hesaplara yattı! Bakan Göktaş: Bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldığını açıkladı. İşte SED ödemesi ile ilgili merak edilenler...

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Bakan Göktaş açıkladı! Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını kaydetti. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve haberin detayları...

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan destek açıklaması: İhtiyaç sahibi herkesin hesabına tek tek para yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında eylül ayında 4,36 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Yaşlılık aylığı ve engelli maaşı alanlar hemen bakın! Maaşlar kaç TL oldu? Bakan Göktaş tek tek açıkladı!

Yaşlılık maaşı ve engeli aylığı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan konuya ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Anne babalar müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan son dakika destek açıklaması! 1, 2, 3, 4 çocuğu olanlar..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların eğitim alanında ihtiyaçlarının karşılanması için kaynakları kullanmaya devam edeceklerini duyurdu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Bakan Göktaş'tan son dakika açıklaması: Aile Destek Programı'nda hesaplara bu ay 4,37 milyar TL yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan ödemeler ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Göktaş, açıklamasında Aile Destek Programı'nda hesaplara bu ay 4,37 milyar TL yattığını belirtti ve diğer kalemleri de açıkladı...

Göktaş Art Yapı Sistemleri iletişim Haberi

Göktaş Art Yapı Sistemleri iletişim

Göktaş Art Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Göktaş tarafından kuruldu. 

Göktaş Art Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...