30 / 04 / 2024

gölbaşı hacılar köyü imar planı

gölbaşı hacılar köyü imar planı

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi,111510 ve 111511 yapı adaları ve çevresine ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı Hacılar imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı ilçesi Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Hacılar Mahallesi 213-B ve 214 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...

Dolar sağ gösterip sol vurdu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Çabuk dolara bakın...

BDDK kararından sonra 16 TL seviyelerine kadar düşen dolar yükselişe geçti Dolar resmen sağ gösterip sol vurdu. Kıyıda köşede 1 doları bile olan yatırımcılar dikkat! Dolar yükseliyor, işte son dakika dolar kuru 6 Temmuz 2022...

Gölbaşı Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da KDV'den muaf 5 gayrimenkul satıyor! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Yıkım riskini güvensiz yapılar oluşturuyor!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe;  yaptığı açıklamada, depremin değil güvensiz yapıların risk oluşturduğunu dile getirdi. 

Gölbaşı Balköy projesi tanıtıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansmanı sağlanan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca Balköy projesi tanıtıldı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

gölbaşı hacılar köyü imar planı Haberi

gölbaşı hacılar köyü imar planı


Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi,111510 ve 111511 yapı adaları ve çevresine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi bakanlık tarafından 17 Şubat 2017 tarihinde onaylandı. Bugün askıya çıkarılan imar planı değişikliği 7 Nisan 2017 tarihinde askıdan...