18 / 05 / 2024

göletlerin ağaçlandırılması

göletlerin ağaçlandırılması

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Baraj Havzaları Yeşil Kuşak Ağaçlandırma Eylem Planı kapsamında, Kahramanmaraş Menzelet Baraj havzasında 4 bin 850 dekar alana 85 bin kızılçam fidanını dikildiğini bildirdi...

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Hükümetten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması: Ne yapıp edip hızlandırılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sürecin hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

Borç yapılandırmasına ilişkin kanun yürürlüğe girdi! Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detayları…

Milyonlarca kişinin beklediği ‘Borçların yapılandırılmasına ilişkin kanun’ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, SGK ve yerel yönetimlere ilişkin alacaklara yapılandırma imkanı sunuyor.

göletlerin ağaçlandırılması Haberi

göletlerin ağaçlandırılması

Baraj ve gölet havzaları ağaçlandırılıyor. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, eylem planıyla, 2013-2017 yılları arasında 400 baraj ve göletin etrafı ağaçlandırılarak su miktarı ve kalitesinin arttırılmasının planlandığı belirtildi.


Ağaçlandırma sonucu erozyonun önüne geçilip barajların ekonomik ömrünün uzatılacağı ifade edilen açıklamaya göre, Baraj Havzaları Yeşil Kuşak Ağaçlandırma Eylem Planı ile yeni rekreasyon ve turizm alanları kazanılacak, yaban hayatı için de yeni barınma imkanları oluşturulacak.


Ağaçlandırma çalışmalarında gelir getirici türler kullanılıp yöre halkının ekonomisine katkı sağlanması hedefleniyor.


Eylem planı kapsamında Kahramanmaraş Menzelet Baraj Havzası çevresinde 4 bin 850 dekar alanda 85 bin adet kızılçam fidanını toprakla...