04 / 05 / 2024

gördes belediyesi toplu konut projesi

gördes belediyesi toplu konut projesi

Belediye Başkan Yardımcıları ile görüşerek bilgiler alan Gördes Belediyesi Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı da makamında ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı Alıcık’ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Memur-Sen'den zam teklifine güncelleme talebi! Toplu sözleşmede son durum ne? Memura ne kadar zam gelecek? 

Memur-Sen, kamu işvereninin, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmelerinde geçtiğimiz gün verdiği teklifi güncellemesini talep etti. İşte söz konusu o açıklamanın detayları...

O ilde 21 adet iş yeri satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Manisa ili Gördes Belediyesi, Manisa ili, Gördes ilçesinde yer alan 21 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Toplu taşımada yenilik! Akıllı otobüs dönemi başlıyor!

HAVELSAN ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaya konulan "Akıllı Ulaşım Projesi" ile birlikte görüntü işleme teknikleri kullanılıp daha konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti sunulmuş olacak. İşte detaylar…

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

gördes belediyesi toplu konut projesi Haberi

gördes belediyesi toplu konut projesi


Manisa’ya bağlı Gördes İlçe Belediyesi’nden bir grup heyet Nazilli Belediyesi’ne gelerek belediye hizmetleri hakkında bilgiler aldı.


Manisa Gördes Belediyesi Meclis Üyesi İlhami İlhan ile Gördes Belediyesi Daire Müdürleri Kadir Eygüt, Kevher Bayram ve Fatih Şener, Nazilli Belediyesini ziyaret etti. Nazilli Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgiler alan Gördes Belediyesi yetkilileri Nazilli Belediyesini örnek aldı. Nazilli’nin Egenin en önemli kentlerinden biri olduğunu söyleyen İlhami İlhan, Nazilli’nin gerek tarihi gelişimi ile gerekse şehircilik anlayışı ile Ege Bölgesinin örnek kentlerinden biri olduğunu belirterek Belediye Daire Müdürlerinden Nazilli’de hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm, NAZKENT Toplu Konutları, Barlar Sitesi, şehrin diğer mimari yapıları ve Belediye faaliyetleri hakkında bilgi edindi.



ÖRNEK ALDILAR


Edindikleri bilgiler doğrultusunda üretilen ve yapılan hizmetleri de yerlerinde inceleyen Görde Belediyesi heyeti “Nazilli gerçekten çok güzel bir ilçe....