03 / 05 / 2024

Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi yenilenmesi

Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi yenilenmesi

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Gözcübaba Lisesinin yıkılıp yerine 32 derslikli Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi yapım işi 27 Ocak 2015 günü saat 10:00'da ihale ediliyor.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

İstanbul'un güçlendirilmesi için 104 yıla ve 465 milyar dolara ihtiyaç var!

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü ve İBB Başkanı aday adayı Dr. Suat Sarı, İstanbul'da beklenen olası depreme değinerek, çarpıcı rakamlar paylaştı. Sarı, güçlendirme maliyetini ve süresini açıkladı. 

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Alim Gözcü ve Ramazan Arık tarafından kuruldu.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Baba malını istediği evladına verebilir mi?

Tapu devri konusu ile bağlantılı olarak mal paylaşımı ya da anne ve babanın malları nasıl paylaşılır konusu sıklıkla gündeme gelmektedir. Bu doğrultu da Baba malını istediği evladına verebilir mi? soruları sorulmaktadır. İşte detaylar!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

O verginin beyannamesinde son günler! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde değerli konut vergisini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Değerli konut vergisi beyanında son günler' başlıklı yazısı...

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi yenilenmesi Haberi

Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi yenilenmesi


İstanbul İli Kadıköy İlçesi Gözcübaba Lisesinin yıkılıp yerine 32 derslikli Gözcübaba Nusret Sunuk Lisesi yapılacaktır. İhale, İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 1. No'lu toplantı salonu Hırka-i Şerif Mahallesi, Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı'nda Fatih'te gerçekleşecektir.


Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. Yer tesliminden itibaren 400 takvim günüdür.


İhale ile ilgili EKAP'ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartname incelenebilir.


Tarihi ve saati: 27/01/2015 günü saat...