13 / 05 / 2024

gps takip cihazları

gps takip cihazları

Güvenlik gerekçeleri ve navigasyon teknolojisindeki gelişmelerle GPS özellikli aksesuarlara ilgi arttı. Çok satan cihazların fiyatları şöyle...

Yer bilimciler deprem sonrası hareketleri takip ediyor! En hareketli bölgeler nereler? 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra bölgede yer kabuğu ve fay hattı üzerindeki meydana gelen değişimleri inceleyen, cihazlarla GPS ölçümleri yapan yer bilimciler, fayın deprem sonrası hareketlerini takip ediyorlar.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

BMW takipçilerine Eylül 2023 sürprizi! Bu iki modelde ağustos fiyatlarıyla yola devam!

BMW, eylül ayı kapsamında X3 ve X7 modellerine zam yapmayacağını açıkladı. Karar, BMW takipçilerinde sevinçle karşılanırken, bu modellere yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.

Apple Watch Series 8 GPS 45mm Akıllı Saat en uygun nereden alınır? İşte fiyat listesi

Apple Watch Series 8 GPS 45mm Akıllı Saat fiyatları ne durumda? Apple Watch Series 8 GPS 45mm Akıllı Saat kaç TL? İşte 23 Haziran 2023 fiyat listesi...

İki büyük şirketten dev işbirliği! 

Apple ve Google, Apple AirTag gibi cihazların kötü niyetli takip ve diğer kötü niyetli kullanımlarını durdurmayı amaçlayan Bluetooth takip cihazları için yeni bir standart geliştirmek üzere iş birliği yapıyor. 

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

 Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

Kısa süre önce rekor yükselme yaşayarak 1.185 TL seviyesine çıkan gram altın bu yatay seyirde olsa da uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi. Altında riskli tarihlere dikkat… Alım – satım yapmayı düşünenler iyi takip etmeli, yoksa zarara uğrama ihtimali var.

Çiftçiler dikkat! Gübreye yüzde 13 indirim, takip sistemine yüzde 98 zam! Hemen farklara bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübreye yüzde 13 indirim, takip sistemine yüzde 98 zam! Hemen farklara bakın!

gps takip cihazları Haberi

gps takip cihazları

Köpekler için GPS özellikli tasmalar bir süredir oldukça tercih edilen ürünlerden olurken, çocuklar için de kamera özellikli yeni modeller var. 

İşte Amazon Türkiye'de çok satan GPS'li aksesurlar ve fiyatları... 

Polar Grit GPS Spor Saati: 9.699,90 TL
 
5 yıldız üzerinden 4,3    

FKM bileklikleri ve çizilmez özellikteki safir camı saatin en güçlü özelliklerinden. Üst kalite tasarım ve 100 metreye kadar su dayanıklılığı ile her ortama uygun şekilde donanımı var. 

Tam GPS ve nabız ölçümü ile 40 saate kadar antrenman sunan ultra uzun pil ömrü (enerji tasarrufu seçenekleri ile 100 saate kadar). 24/7 nabız ölçümü ile saat modunda 7 güne kadar. GPS hassasiyeti ve üst düzey optik darbe ölçümü, dünyaca tanınan el bileğinden nabız ölçümü ile. Entegre GPS tam konum sağlar; Assisted-GPS hızlı...