28 / 04 / 2024

Gülay Büyükşimşek

Gülay Büyükşimşek

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

4 Litre ayçiçek yağına büyük indirim: Bu fiyata yetişen alır

Bir markette Komili marka 4 litrelik ayçiçek yağında büyük bir indirim gerçekleşti. Satış fiyatı şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde 129 TL'ye kadar düştü. İşte bu indirimle ilgili tüm ayrıntılar..

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

Migros'tan büyük atak! Ayçiçek yağı dip seviyeyi gördü

Ayçiçek yağına dev indirim Migros'tan geldi. 4 litre ayçiçek yağının raflardaki satışa sunulan ücreti resmen geriledi. 119 TL'den satışa sunulan 4 litre ayçiçek yağına rağbet hayli büyük oldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Türkiye’de en çok sevilen otomobil modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Roc’a gelen zam resmen dudak uçuklattı. Volkswagen T-Roc’un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler büyük şok yaşadı. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Ayçiçek yağında son zamanların en büyük indirimi! Fiyatları gören gözlerine inanamadı!

Çeşitli marketler tarafından ayçiçek yağı fiyatlarına indirim yapıldığı duyuruldu. 4 litre ayçiçek yağına büyük indirim dev indirim geldiğini ifade eden marketler, vatandaşların stoklar tükenmeden almaları gerektiğini duyurdu.

Hasar büyük: Türkiye'de 1 milyon yeni konuta ihtiyaç var!

6 Şubat günü büyük deprem yaşayan 10 vilayet büyük bir enkaza dönüşürken Ekonomim.com köşe yazarı Sadi Özdemir köşe yazısında Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas'ın değerlendirmelerini kaleme aldı.

Gülay Büyükşimşek Haberi

Gülay Büyükşimşek
Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar Köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları Beton,asfalt,karayolu,liman binaları,işhanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her Türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar, Otogarlar,otoparklar,garajlar,çarşı mağaza,Pazar işyeri,otel,motel,villa pansiyon,hastane,cami Dispanser,sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık Tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik Konaklama,ucuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler,sivil ve askeri inşaat ve dekorasyon...