15 / 05 / 2024

Güllerin Savaşı dizisi villası

Güllerin Savaşı dizisi villası

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

İslam Memiş savaş riskine dikkat çekti! Altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistin-İsrail geriliminin piyasalara etkileri konusunda yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve brent petrol uyarılarını paylaştı. Memiş, savaşı da ele alarak gram altında yıl sonu tahminini verdi.

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Yabancılara konut satışı zirveyi görmüştü! ‘Artık 1 milyon dolar sınırı gelmeli’ çağrısı!

Türkiye’de geçen yıl yabancıya konut satışı zirve yaparken Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle artışı bir önceki yıla göre yüzde 15.2 artışla 67 bin 490 konut satışı gerçekleşti.  Ruslar 16 bin 312 konutla ilk sırada yer alırken İran ve Iraklılar  da ikinci ve üçüncü oldu. 

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

2022’yi büyük şokla kapayan Avrupa borsalarında ilk işlem günü neler oldu?

Pandeminin ardından başlayan Ukrayna’daki savaş, yüksek enflasyon ve sert faiz artışlarıyla geçtiğimiz son dört yılın en kötü yılını yaşayan Avrupa borsaları, senenin ilk gününü yükselişle kapadı.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Yüksek kiralar memur ve çalışanları göçe zorladı! Memurlar ve çalışanlar kira yardımı istiyor! 

Savaş sonrası Rusların akın ettiği Antalya'da kira fiyatları yalnızca 5 ayda yüzde 100 arttı. Memurlar daha uygun fiyatlı kiralar bulabilecekleri illere tayin istemeye başlarken, barınma sorununu aşamayan kalifiye turizm işçileri ise kentten göç ediyor. İşte ayrıntılar...

Güllerin Savaşı dizisi villası Haberi

Güllerin Savaşı dizisi villası

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait.


10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı. Güllerin Savaşı'nın yapımcısı Fatih Aksoy Süreyya Yalçın'ın dizide rol alması için ikna etmeye çalışmış. Ancak ''hayır'' cevabı...