23 / 05 / 2024

güneş enerji sektörü

güneş enerji sektörü

Türkiye’ de ve çevre ülkelerde yüzlerce anahtar teslim elektronik üretim tesisi kuran Esman Elektronik, ABD’ li güneş enerjisi teknoloji şirketi Spire Solar ile işbirliği yaptı...

Borsada rallide hangi sektör öne çıkacak?

2024'te yılın ilk yarısında ve ikinci yarısında ekonomik konjektörün birbirinden farklı olacağı kaydediliyor. Buna göre, borsada hangi sektörler kazandıracak. Borsa Filozofu @borsafilozofu X üzerinden enerji sektörü dedi. Peki yorumlar nasıl? 

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

İstikbal'de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu müşterileri ile kutlamak isteyen İstikbal'de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim hizmeti sizlerle.

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yenilik! Enerji sektörünü de dahil etti

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yepyeni bir yenilik geldi. İŞ Bankası Grubu faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. İşte detaylar…

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Konut sektörünü 2021'de neler bekliyor?

2020 yılı Mart ayı ortasından bu yana tüketici talebi büyük darbe almış durumda. Özellikle, turizm, hazır giyim, hizmet, AVM, enerji, konut gibi alanlarda sıkıntı yaşandı. Peki konut sektöründe öngörüler ne? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42.2 düştü!

Mevsim etkilerinden arındırılan güven endeksi Nisan ayında, geçtiğimiz aya göre; hizmet sektöründe yüzde 50.1, perakende ticaret sektöründe yüzde 26.0 ve inşaat sektöründe yüzde 42.2 düşüş gösterdi.

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

İnşaat ve altyapı sektöründe kadın oranı yüzde 16'da kaldı!

İstatistiklere göre, inşaat ve altyapı sektöründe kadın oranının yüzde 16'da kaldığını anımsatan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, enerji sektöründeki kadın oranının ise yüzde 19 olduğunu anlattı.

İnşaat ve enerji sektöründe kredi krizi!

Bankalar ve şirketler inşaat ve enerji sektöründe 20 milyar dolara yakın sorunlu kredinin yeniden yapılandırılmasında ilerleme kaydetmekte zorlanıyor.

güneş enerji sektörü Haberi

güneş enerji sektörü

Türkiye’de ve çevre ülkelerde yüzlerce anahtar teslim elektronik üretim tesisi kuran Esman Elektronik, ABD’li güneş enerjisi teknoloji şirketi Spire Solar ile işbirliği yaptı. Güneş enerjisi üretiminde güncel teknolojilerin tedarikçisi Spire Solar'ın temsilciliğine başlayan Esman Elektronik, Türkiye’de ve çevre ülkelerde büyümeye başlayan güneş enerjisinde kapsamlı üretim çözümlerini sektörün hizmetine sunacak.

Otomotiv, beyaz eşya, askeri ve endüstriyel elektronik, cep telefonu, televizyon gibi alanlarda elektronik üretim hattı ve yatırım makineleri kurulumu, cihaz ve sarf malzemelerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini sağlayan AKFA Holding şirketlerinden Esman Elektronik, Amerikalı küresel solar enerji teknoloji şirketi Spire Solar ile işbirliği yaptı. Esman Elektronik, güneş enerjisi, biyomedikal ve yarı iletken sahalarında Ar-Ge çalışmalarına dayalı ürün yelpazesine sahip üretim teknolojilerinin tedarikçisi Spire Solar ile fotovoltaik yenilenebilir enerji alanında hizmetler...