25 / 07 / 2024

Günseli Coşkuner

Günseli Coşkuner

Modacı Zeynep Tosun, annesi Günseli Coşkuner ile yazlarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor dergisine açtı. Villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası mimar Çetin tosun yapmış.

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehre uyarı: 7'nin üzerinde deprem görülebilir!

İzmir’de gerçekleştirilen deprem konulu konferansa katılım sağlayan Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu coğrafyasının faylarla çevrili olduğuna değinereki “İzmir’de yalnızca deniz içersiinde değil her yerde faylar var.” diyerek önemli uyarılar yaptı.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Türkiye'nin en güvenli deprem şehirleri açıklandı: Deprem riski düşük iller!

Türkiye, deprem riski taşıyan bir coğrafyada bulunması nedeniyle vatandaşlarını tedirgin eden sık sık yaşanan depremlerle karşılaşabiliyor. Ancak, ülkedeki deprem riski farklı bölgeler arasında değişiklik gösteriyor. 

Naci Görür'den son depremlerle ilgili flaş açıklama!

Türkiye'nin sıkça depremlerle sarsılan coğrafyasında, son günlerde meydana gelen peş peşe depremler uzmanları endişelendiriyor. Ünlü deprem uzmanı Naci Görür, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. 

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Altın ekim ayında resmen coşacak! Ekim ayında altının göreceği seviyeyi duyanlar kulaklarına inanamadı!

Altında son günlerde yaşanan değer kaybı piyasalardaki dalgalanmayı artırdı. Bu durum yatırımcıların ve vatandaşların da dikkatini çekti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını bilgilendirmek ve uyarmak için önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Borsada ‘Merkez’ coşkusu! İşte en çok işlem gören hisseler ve en çok kazandıranlar!

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, Merkez Bankası’nın faiz artışıyla yüzde 4,65 oranında yükseliş kaydetti. Endeks günü 5 bin 428 puandan tamamlarken, altın ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik de devam etti.

Günseli Coşkuner Haberi

Günseli Coşkuner

Modacı Zeynep Tosun, annesi Günseli Coşkuner ile yazlarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor dergisine açtı.



30 yıllık sitede yer alan villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası mimar Çetin tosun yapmış.



Zeynep Tosun 'Bu evde büyüdüm. Enerjisi çok güzeldir. Küçükken Bodrum'dan İstanbul'a dönmek istemezdim.Evimizin ilginç bir dekoru var. Örneğin kış aylarında da kullanılabilen jakuzi yaptırdık. Denize bile gitmiyoruz' dedi.