02 / 05 / 2024

gyoder 2016 öngörüleri

gyoder 2016 öngörüleri

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" ni yayınladı. Raporda 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Çin'de konut inşaatları için karamsar 2024 öngörüsü!

Çin'de konut piyasasında 2024 yılında da düşüşün devam ederek ekonomik büyümeyi aşağı çekeceği öngörülüyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

GYODER’den kiracılara müjde! Kira fiyatlarını düşürecek proje hazır!

​​​​​​​GYODER’in kamuya ait arsalarda özel sektörün kiralama amaçlı konut üretmesi planlanıyor. Arsa mülkiyetinin devlette kalacağı sistemle kiraların yarı yarıya düşeceği öngörülüyor.

IMF’den Türkiye için deprem etkisi yaratan dolar tahmini! Dolar kuru 2028’de 119,85 TL mi olacak?

Global ekonomik görünüm raporunu dün (10 Ekim) açıklayan IMF, Türkiye ekonomisine yönelik öngörüleri de paylaştı. TL ve dolar cinsi milli gelir öngörüleri, IMF'nin ortalama dolar kuru öngörülerine de işaret ediyor.

Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak! Faiz kararı ne olacak? İşte peş peşe açıklanan tahminler...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın paylaşacağı faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Ekonomistler kademeli faiz artışlarının sürmesini bekliyor. İşte toplantı için uzmanların son öngörüleri...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Milyonlara yeni zam müjdesi! SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’liler hemen baksın!

Temmuz ayı enflasyon oranları, emekli maaşlarının 2024 yılı Ocak ayında ne kadar artacağı konusunda ilk öngörüleri de kesinleştirdi. Bu kapsamda, 2024 yılı Ocak ayı zammı ile bir defa daha gözden geçirilecek. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranının yüzde 31.92 olması gündemde. İşte detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat! Hatice Kolçak uyardı: 400 lira birden artacak

Altın fiyatlarına ilişkin öngörüleri ile gündeme yön veren ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarını uyardı. İşte Hatice Kolçak'ın altın yorumu...

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Gram altın için bunlar daha iyi günler diyen İslam Memiş hazırlanın dedi rakam verdi! Sona kalan donakalacak 

Altın ile ilgili öngörüleri ile tanınan ünlü uzman İslam Memiş, rekor kıran gram altın için takipçilerini ''bunlar daha iyi günler'' diyerek asıl zirve rakamı açıkladı. 

gyoder 2016 öngörüleri Haberi

gyoder 2016 öngörüleri

Gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olacağına inandığımız ve sektörün tüm alt segmentlerini üçer aylık dönemlerle irdeleyen GYODER GÖSTERGE "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" yayınlandı.


Temel makroekonomik göstergeler ve gayrimenkul sektörü tüm segmentlerine ait verileri içeren raporun bu sayısında sektörün tüm alt başlıkları ile ilgili 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.


GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi'ni dijital olarak okumak için tıklayın