03 / 05 / 2024

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı arsa tahsisi

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı arsa tahsisi

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesindeki 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

O ilde KDV'den muaf 15 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar hemen bakın! 

Nevşehir İl Özel İdaresi, Nevşehir ili, Ürgüp, Kozaklı ve Hacıbektaş ilçelerinde yer alan 15 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hayata geçireceği "KİPTAŞ Mihmandar Konutları"nın temeli atıldı.

O ilde 16 arsa ve 2 arazi 6 bin 629 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, Nevşehir ili, Avanos, Hacıbektaş, Kocaklı ve Gülşehir ilçelerinde yer alan 16 arsa ve 2 arazi satışa sunuluyor. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Veli Ağbaba'dan esnafa kira desteği açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, esnaflar için yapılan kira desteğinin yeterli olmadığına dikkat çekti ve kiralarla ilgili yeni bir destek tavsiyesinde bulundu.

Veli Ağbaba'dan konut işçileri için meslek tanımı önerisi! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, konut işçilerinin mutlaka meslek tanımının olması gerektiğini dile getirdi.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı arsa tahsisi Haberi

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı arsa tahsisi

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesinde bulunan 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na bugün imzalanan sözleşmeyle 49 yıllığına tahsis edildi. 

CNN Türk'te yer alan habere göre, Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşen imza törenine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ercan Geçmez ve çok sayıda alevi dernek temsilcisi katılım gösterdi. 

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Soner "Bu anlayışın Türkiye'nin bütün beldelerinde, ilçelerinde, illerinde ve büyük şehirlerinde yerleşmesi gerektiğine inanıyorum. Bütün inançlara eşit mesafede, saygılı ve ayrımcılık yapmayan, bölmeyen, ötekileştirmeyen bir anlayışla belediyelerin yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siz değerli canlara çok teşekkür ediyorum. 5 yıllık görev sürecimiz boyunca hakikaten her zaman dimdik yanımızda oldunuz. Birçok projemize destek oldunuz. Bize de düşen alevi canların yanında olmaktır"...