04 / 05 / 2024

Hakan Ergin biyografi

Hakan Ergin biyografi

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Hakan Yılmaz: Ani hava değişimleri binanızı yıpratıyor!

ÇBS İzoguard Yalıtım Sistemleri Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan YILMAZ yaşanabilecek yoğun yağışlar, fırtınalar, depremler gibi doğal afetlerin binaları yıpratabileceğini belirtti. Yılmaz, 'Ani hava değişimleri binanızı yıpratıyor' dedi...

Hakan İnci kimdir?

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci kimdir? Hakan İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan İnci'nin biyografisi...

Mehmet Hakan Birced kimdir?

Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. Kurucu ortağı Mehmet Hakan Birced kimdir? Mehmet Hakan Birced, Primist Gayrimenkul'den önce hangi firmalarda hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hakan Birced'in biyografisi...

Hakan Tütüncü: Kepez'de kat artışı gelecek tarım alanı problemi çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, prestij projelerle, belediyecilik hizmetleriyle Antalya'nın parlayan yıldızı yaptıkları Varsak'ın, kat artışı talebini ve tarım alanı probleminin çözümünü 30 Mart'tan sonra gerçekleştireceklerini söyledi.

Cathay İleri Projeler, halkla ilişkiler hizmetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı!

Stüdyo 24 projesi ile sektöre adım atan ve ezber bozan projeler yapmaya devam eden Cathay İleri Projeler de iletişim hizmetleri için Banu Ergin PR ile anlaştı...

Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu törenle hizmete açıldı!

Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu törenle hizmete açıldı. Recep Altepe, sağlıklı, sporcu, disiplinli ve idealist gençler yetiştirme hedefi doğrultusunda bu dönem 116’ncı tesisi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Tayfun Bayazıt, Mehmet Hakan Birced ve Alev Göçmez'den gayrimenkul sektörüne geçiş!

Finans sektörünün tanınan, deneyimli liderleri; Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan Primist’in basın toplantısı 21 Mart Cuma günü Grand Hyatt Taksim’de yapılacak.

Hakan Tütüncü gecekondularda yaşayanlara tapu müjdesi verdi!

Başkan Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi'nin güneyindeki gecekonduların mülkiyet probleminin çözümünde sona yaklaşıldığını söyledi. Tütüncü, bölgeye açık yüzme havuzu, spor salonu ve kent parkı yapacaklarının da müjdesini verdi.

Hakan Tartan, İzmir'e yeni yeşil alanlar kazandırdım!

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir'in umudu oldu. Şu andaki yatırım tutarı 2 milyar dolar düzeyinde." dedi.

Hakan Tütüncü: Gecekondularda oturanlar modern konutlarına kavuşacak!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: Masa Dağı eteklerinde gecekondularda oturanların, 3-4 yıl içerisinde yapacakları modern konutlarında deniz manzarasına karşı kahvelerini içeceklerini söyledi

Hakan Ergin biyografi Haberi

Hakan Ergin biyografi

Hakan Ergin kimdir?

1961 yılında Adana’da doğan Ziya Hakan Ergin, ilköğretim eğitimini Adana’da, ortaöğretim eğitimini ise Tarsus Amerikan Koleji’nde tamamladı. 


Lisans eğitimini, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlayan Ergin, askerlik görevini tamamladıktan sonra Profilo Holding (Bosch) bünyesinde çalışmaya başladı. 


Daha sonra Eczacıbaşı Holding, Hızlı Tüketim Ürünleri birimine transfer olarak dokuz yıl süre ile bu görevi sürdüren Ergin, 1994-1995 yılları arasında Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Dağıtım Şirketi’nde Genel Müdür olarak görev yaptı. 


Avon Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ergin, 1995 yılında Metro Cash and Carry’e katılmış, farklı ülkelerde 1 yıl boyunca süren bir eğitim ve oryantasyonu takiben, Metro Cash and Carry Türkiye’de Genel Müdür görevine getirildi. 


Ergin, 27.07.2012 tarihinden beri CarrefourSA Yönetim Kurulu’nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi.



Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü...