05 / 05 / 2024

Hakkari dükkan fiyatı

Hakkari dükkan fiyatı

Hakkari'nin Merkez ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde kira fiyatları ise 2 bin 500 TL'den başlıyor, büyüklüğüne göre 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bölgedeki gelişimlerden bahsetti.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

Belediye, 13 arsa, 41 konut ve 15 dükkanı satışa çıkardı! Konutların fiyatı 2 Milyon TL’den başlıyor

Elazığ Belediyesi kentte 41 konut, 15 dükkan ve 13 adet arsa satışı yapacağını ilan etti. İşte satışlara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Karat 34 dükkan fiyat listesi 2018!

Karat 34 dükkan fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 470 konut, 123 ofis ve 28 ticari üniteden oluşan projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Ferko Line dükkan satışları!

Ferko Line dükkan satışlarında metrekare birim fiyatı 9 bin dolar ila 12 bin dolar arasında değişiyor...

Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatı!

Ferko Line Kağıthane'de dükkanların metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlayarak değişiyor...

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatı!

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. 12 Kasım'da ihalesi yapılacak olan Tual Çarşı'da 175 dükkan yer alıyor...

TOKİ'den ucuz ev ve dükkan arayanlara büyük fırsat!

Portföyünde yer alan 125 gayrimenkulü ihale yöntemiyle satışa açan TOKİ'nin fiyat politikası dikkat çekiyor. Ev ve dükkan sahibi olmak isteyenlerin önünü açan TOKİ, gayrimenkuller için cazip tahmini bedeller belirledi.

Hakkari dükkan fiyatı Haberi

Hakkari dükkan fiyatı

Hakkâri merkezinde sosyal hayatının canlı olduğunu, alınan güvenlik önlemleriyle, kadın erkek sokak ve caddelerde gece geç saatlere kadar rahatlıkla gezebiliyor.


Hakkârililer bu kadim şehrin adının terörle birlikte anılmasından son derece rahatsız. Şehrin görece hareketli bir ekonomisi var. Uzun zamandır adı yalnızca güvenlik politikalarıyla anılan Hakkâri ekonomik olarak potansiyelinin farkında. Ve bu durumu daha da ileriye doğru götürmek istiyor. 


DÜNYA MARKALARI YARI FİYATINA 

Hakkâri'de her köşe başında dünyaca ünlü markaları yarı fiyatına bulabiliyorsunuz. Burada ithal ürünler oldukça revaçta. Sigaradan parfüme, ayakkabıdan hazır giyime her türlü ürünü bulmak mümkün. Ünlü bir markanın montunu normal satışının dörtte biri fiyatına, marka parfüm ve kozmetikleri neredeyse yarı fiyatına alınabiliyor. İthal ürünler dışında İstanbul'da olan giyim kuşam trendlerinin burada da genç kızlar ve delikanlılar tarafından takip...