24 / 07 / 2024

Halfeti oteline tepki

Halfeti oteline tepki

Hürriyet köşe yazarı Yalçın Bayer GAP turuna çıkan bir kişinin Halfeti hakkında görüşlerini ve söylediklerini bugün ki köşe yazısında aktardı. Yalçın Bayer 'in köşe yazısı;

Hakan Yavuz'dan Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı'na tepki!

Hakan Yavuz, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda “Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı” görüşülüp hükümetçe teklif edilen tasarıya tepki gösterdi.

Antalya Kızıot Sahili'nin Akseki Belediyesi'ne devredilmesine tepki!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılot sahilini protokol ile AKP'li Akseki Belediyesi'ne vermesine Manavgat Belediye Bakanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkı büyük tepki gösterdi.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı'nın yıkımına esnaflardan tepki!

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesi kapsamında iş yerleri yıkılan esnaflar kendilerine yer gösterilmediği ve zaman tanınmadığını öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Tarım arazilerinin imara açılmasına tepki!

Hükümetin, “Tarım arazilerimiz bize yetmiyor, o yüzden başka ülkelerde arazi kiralayıp ya da satın alacağız” açıklaması birçok çevreden tepki geldi.

İlber Ortaylı'dan Üsküdar'daki öğrenci yurdu inşaatına tepki!

İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Mimar Sinan'ın eseri, 450 yıllık Atik Valide Külliyesi'nin dibine beton dökülüp öğrenci yurdu inşasına başlanmıştı. Prof. Dr. İlber Ortaylı bu olaya büyük tepki gösterdi.

Artvin Cerattepe bilirkişi raporuna tepki!

Artvin Cerattepe'deki madencilik faaliyetleri için hazırlanan ve Rize İdare Mahkemesi’ne sunulan bilirkişi raporuna, Yeşil Artvin Derneği basın açıklaması ile sert tepki gösterdi.

Mustafa Sipahi'den yeni İnegöl Belediye Binası'na tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.

Bodrum Çevre Koruma Platformu üyelerinden Res inşaatına tepki!

Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformu üyeleri RES'lere bu kez de inşaat sezonunun kapanmasına rağmen RES inşaatı devam etttiği için tepki gösterdiler.

İzmir Gaziemir'de 210 hektar alanın imara açılmasına tepki geldi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 610 hektarlık ilçenin 210 hektarlık ağaçlık alanının mara açılmasına tepki gösterdi, "Plan iptal edilsin veya değiştirilsin" çağrısı yaptı.

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri'nin yıkılma kararına tepki!

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesislerinin yıkılma kararına mahalle halkı ve kulüp sporcuları ve aileleri tepki gösterdi. Mahalle gençlerinin de kullandığı alanın yıkılma sebebi olarak ise gecikmiş kira borçları ve artan kira ücreti gösteriliyor.

Anıtkabir plan değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Anıtkabir’e ilişkin olarak Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı meclis kararlarında Anıtkabir Koruma amaçlı İmar Planı plan değişikliğine ilişkin karar alındığını bildiren Mimarlar Odası Ankara Şubesi, bu duruma tepki gösterdi.

Beykoz'daki SİT alanına yapılan çalışmalara tepki!

İstanbul'un Fethi'nin 563. yılı kutlamaları kapsamında yapılan etkinliklerde Beykoz'daki tarihi Küçüksu mesire alanına iş makineleri girdi. Boğaziçi Dernekleri Platformu SİT alanına işmakinelerinin girmesine tepki gösterdi.

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin taşınmasına tepki!

Şanlıurfa'da, grup esnaf ile mahalle sakini, 400 yataklı Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Eyyübiye Mahallesi'ne taşınacak olmasına tepki gösterdi.

Halfeti oteline tepki Haberi

Halfeti oteline tepki

İstanbul'dan Mali Müşavir Recep Pehlivanlar, bu fotoğrafı çekmiş ve altına da şunları yazmış;



"2011 yılında çıktığımız GAP turu dönüşü sırasında Diyarbakır'daki tarihi Hasan Paşa Hanı'nda karşılaşmış ve güneydoğu ile ilgili ayaküstü sohbet etmiştik. Bir kez daha gittim o güzelim yerleri görmek için. Bu kez ise fotoğraftaki rezaleti gördüm. Burası dünyanın 192, Türkiye'nin 9 sessiz şehrinden (cittaslow) biri olan cennet Halfeti... Resimde görülen kazulet ise söylenilene göre AKP'ye yakın Diyarbakırlı bir işadamının yapmaya başladığı otel... Halk şikâyet etmeye korkuyor. "Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyoruz. Korumalardan dayak yemek istemiyoruz" diye ses de çıkaramıyorlar. Ama göz göre göre de canım Halfeti elden gitti gidecek. Fotoğraf 7 Aralık 2014'te tarafımdan çekildi. Yazık, hem tarihi-doğal örtüsü mahvoluyor hem de Halfeti'nin kişiliği...


Üç kuruş rant için her...