15 / 05 / 2024

Halil Ersoy kentsel dönüşüm

Halil Ersoy kentsel dönüşüm

ATSO 41. gurup Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “Acilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında kentsel dönüşümle ilgili apayrı bir birim yada bakanlık kurulmalı” dedi.

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

İzmir Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çıkmazı!

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ev alan kazançlı çıkar!

"Şu anda yatırım yapanlar karlı çıkar" diyen ATSO Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy, 16 Nisan’daki referandum sonuçlarında ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte gayrimenkul fiyatlarının da artacağını ifade etti.

Halil Ersoy kentsel dönüşüm Haberi

Halil Ersoy kentsel dönüşüm

Hükümetin Afet Riski kapsamında kentsel dönüşümü hızlandırmak için bakanlık düzeyinde yeni bir yapılanmaya ihtiyaç duyduğunu belirten Halil Ersoy, “Acilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında kentsel dönüşümle ilgili apayrı bir birim yada bakanlık kurulmalı” dedi.


SEFERBERLİK İLAN EDİLMELİ


ATSO 41. gurup Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, yeni kurulacak hükümetten kentsel dönüşümün hızlandırılması amacıyla kentsel dönüşüm seferberliği çağrısı yaptı.7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinin geride kaldığını hatırlatan Ersoy, “Son birkaç yıllık dönemde makro ve ulusal bazı gelişmelerin de etkisiyle kentsel dönüşüm seferberliğinin sekteye uğradı. Şu son dönemde karmaşa ortamının da etkisiyle  kentsel dönüşüm konusunda en ufak bir adım bile atılmadı. Bu adımların ivedilikle atılmasını bekliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının işlevsel bazda ayrılması ve kentsel politikaları yürütecek Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Bakanlığının kurulması, dönüşümün...