06 / 05 / 2024

Halil Kırşan açıklama

Halil Kırşan açıklama

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Halil Kırşan yaptığı konuşmada, elektrik sektöründeki özelleştirmelerde gelinen noktayı ve güncel durumu aktardı. Kırşan " Özelleştirmeler sene sonuna kadar tamamlanacak " dedi

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem bakanlığı önerisi: En önemli beka sorunu İstanbul depremi! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem üzerine, ismi doğrudan deprem bakanlığı şeklinde olmasa da doğal afetlerle mücadele ve depreme hazırlık üzerine bir bakanlık kurulmasını önerdiğini belirtti. İşte Özel'in o açıklaması...

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Halil Kırşan açıklama Haberi

Halil Kırşan açıklama


Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Halil Kırşan, 2014'ün sonuna kadar Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin özelleştirmesinin tamamlanacağını söyledi. 


Kırşan, Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu ve Global Enerji Derneğince Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmada, elektrik sektöründeki özelleştirmelerde gelinen noktayı ve güncel durumu aktardı. 


Elektrikle ilgili özelleştirmelerde hedeflerinin, kamunun, üretici ve dağıtıcı konumundan tamamen uzaklaşması olduğunu belirten Kırşan, Türkiye'nin bu konuda önemli mesafeler kat ettiğini belirtti. 


Kırşan, elektrik piyasası özelleştirmeleri öncesinde ciddi bir kamu borç stoğu oluştuğunu ifade ederek, "Artık bu borçları Hazine'ye aktaralım gibi bir yaklaşıma gerek kalmadı. Tamamen özel sektöre geçtiği için artık kendi içinde bir denge ile işlemler yürütülüyor" dedi. 


Halil Kırşan, 30 Eylül 2013'te 18 dağıtım bölgesinin...