03 / 05 / 2024

halk bank faiz indirimi

halk bank faiz indirimi

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank'ın, Merkez Bankasının Temmuz ve Eylül aylarındaki indirim kararlarının hemen ardından kredi faiz oranlarında güncellemelere giden ilk bankalar arasında yer aldığını, konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler gerçekleştirildiğini söyledi.

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

Bank of America emin şekilde yeni dolar tahminini açıkladı! 2024'e girmeden bu rakam görülecek!

Bank of America (BofA) dolar için yıl sonu tahmini paylaşarak faiz karayla ilgili öngörülerini açıkladı. İşte Türkiye ekonomisine dair son tahminler...

Deutsche Bank, faiz kararı sonrası enflasyon tahminini açıkladı

Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) beklentilerin altında kalan faiz artışı sonrasında yayımladığı analizinde TÜFE'yi yıl sonu yüzde 50'ye yakın seviyede öngördü.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Deutsche Bank: ‘Merkez Bankası faizi yüzde 25’e yükseltebilir!’

Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank, üç faiz senaryosu paylaştı. Birinci senaryoya göre, faiz ilk seferde yüzde 25’e çıkabilir. İkinci senaryodaysa faiz, haziranda yüzde 18-20 bandına ve temmuzda yüzde 25 bandına çıkabilir. Üçüncü senaryodaysa faiz yüzde 30’un üzerine çıkabilir.

Babalar Günü'nde giyim saat ve elektronik harcamalarınızda 150 TL ParafPara kazanın!

Halk Bank Babalar Günü’nü de unutmadı. Belli alanlarda yapacağınız harcamalarda hemen 150 TL ParafPara kazanın! İşte detaylar!

ING Bank ile 0,99 faizli kredi! Acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya!

ING Bank, acil nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için büyük bir kampanya başlattı. Banka, müşterilerine en düşük faiz oranıyla hemen nakit çözümü sunuyor. Kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 0,99 olarak belirlendi. Acil ihtiyaçlar için ilaç niteliğindeki kampanya detayları haberi

Emekliler için promosyon miktarlarını peş peşe sıraladı! Halkbank noktayı koydu

Bankaların promosyon ödemeleri 2023 yılında da son sürat devam ediyor. Halk Bank'ın yaptığı güncelleme için emekliler Halk Bank'ın promosyon fiyatlarını araştırıyor. Halk Bank'ın promosyon şartları nedir? İşte detaylar...

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Sömestir tatili de boş geçmeyecek. Halk Bank ''paraf'' kartınıza giyim, oyuncak, kırtasiye ve elektronik sektöründe harcama yaparken masrafınıza ortak oluyor. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun.

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?

Ev fiyatları yükseldikçe, ev alıcıları daha düşük faizli konut kredisi oranları beklemeye başladı. Halk bu konuya dönük "Konut faiz kredisi düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Konut kredileri düşecek mi? Piyasaların beklentisi ne yönde? İşte konu hakkında bütün ayrıntılar...

Ziraat Bankası ve Halk Bank açıkladı! Yüzde 55 zam!

Halk, Ziraat ve Ziraat Katılım bankalarında çalışanların ücretlerine yüzde 55 zam uygulandı. İşte detaylar!

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Emeklileri bayram ettirecek karar geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halk Bank, peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Bankaların emekli promosyon yarışlarına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından verilen karardan sonra kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri yükseltildi. Vakıfbank, Ziraat, Halkbank emekli kampanyasını peş peşe açıkladı! Hemen bakın...

halk bank faiz indirimi Haberi

halk bank faiz indirimi

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanlığı tarafından bir tesiste düzenlenen 4. Uluslararası Tekstil Zirvesi Galası'nda bir konuşma gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Arslan, yaptığı konuşmada, reel sektörün en güçlü destekçilerinden biri olan Halkbank'ın, Merkez Bankasının Temmuz ve Eylül aylarındaki indirim kararlarının hemen ardından kredi faiz oranlarında güncellemelere giden ilk bankalar arasında yer aldığını, ticari, ihtiyaç ve konut kredilerinde aşağı yönlü düzenlemeler gerçekleştirildiğini söyledi.

Konut kredisi faiz oranları ne kadar...