08 / 05 / 2024

Hamdi Alan

Hamdi Alan

MIP ortaklarından Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan, limana özelleştirilmeden bu yana 1 milyar 170 milyon dolarlık yatırım yapıldığını, işlem hacminin 400 binden 1.5 milyon TEU'ya çıktığını söyledi.

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Emirgan'daki tarihi Hamdi Paşa Köşkü 3 milyon dolara satılıyor!

İstanbul'un en nezih bölgelerinden Emirgan Kestane Sokak'ta yer alan tarihi Hamdi Paşa Köşkü, 3 milyon dolar + KDV bedelle satılacak..

Hamdi Güvenç: Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız!

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Gebze Osman Hamdi Bey’in Kayıkhanesi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, resim sanatında pek çok eser ortaya çıkaran ve Eskihisar’da müzesi bulunan Osman Hamdi Bey’in Müzesi’nin yanında yer alan kayıkhanesi restore ediliyor.

Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore ediliyor!

Büyükşehir Belediyesi, resim sanatında pek çok eserin sergilendiği, Eskihisar’da bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi’nin yanında yer alan kayıkhaneyi restore ediyor. Ahşap uygulamaları yapılan restore çalışmalarında kayıkhane şekillenmeye başladı.

Mersin Limanı'na 1 milyar 170 milyonluk yatırım yapıldı!

MIP ortaklarından Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan, limana özelleştirilmeden bu yana 1 milyar 170 milyon dolarlık yatırım yapıldığını, işlem hacminin 400 binden 1.5 milyon TEU'ya çıktığını söyledi.

Kocaeli'deki Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edilecek!

Tarihi yapıları restore ederek günümüze kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yapıyı daha yenileyecek. Gebze Eskihisar’da yer alan Osman Hamdi Bey Müzesi’nin yanındaki kayıkhane restore edilecek

Gebze Osman Hamdi Bey’in kayıkhanesi restore edilecek!

Tarihi yapıları restore ederek günümüze kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yapıyı daha yenileyecek. Gebze Eskihisar’da yer alan Osman Hamdi Bey Müzesi’nin yanındaki kayıkhane restore edilerek, kültür hazinesine katılacak.

İncek Loft'ta faizsiz 2 ve 5 yıllık ödeme planı! 218 bin lira!

İstanbul'daki ilgi gören Levent Loft'tan sonra şimdi İncek Loft' u hayata geçirdiklerini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Alan "Ankara'da beklediğimizin üzerinde ilgi gördük dedi...

Hamdi Sedefçi için usulsüz ruhsat iddiası!

EDİRNE Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne' de yer alan Meriç Nehri kıyısına yaptırdığı villasına belediye tarafından usulsüz ruhsat verildiği gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hamdi Alan Haberi

Hamdi Alan

Mersin Liman İşletmesi (MIP) ortaklarından Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan, limana özelleştirilmeden bu yana 1 milyar 170 milyon dolarlık yatırım yapıldığını, işlem hacminin 400 binden 1.5 milyon TEU'ya çıktığını söyledi. Akın, son 5 yılda limandaki büyümenin Türkiye'nin büyümesinden 3 kat fazla olduğunu, hedeflerinin 5 milyon TEU işlem hacmi olduğunu aktardı. Düzenlediği değerlendirme toplantısında çalışmaları hakkında bilgi veren Alan, limanın özelleştirme ihalesinin 2005'te tamamlandığını, devir işleminin ise 2007'de gerçekleştiğini hatırlattı. Limanı devraldıklarında işlem hacminin 400 bin TEU olduğunu ve 600 civarında sendikalı işçi çalıştığım kaydeden Akın, bugün işlem hacminde 1.5 milyon TEU'ya, konvansiyonel yükte ise 8.8 milyon tona ulaştıklarım. 18 bin kişiye de dolaylı istihdam sağladıklarım söyledi. 

En büyük gemiler 2016'da yanaşacak Limana devraldıkları günden bu yana 1 milyar...