22 / 07 / 2024

Hasan Cüneyt İlçöl

Hasan Cüneyt İlçöl

Siyahbeyaz Gayrimenkul Gıda Teknoloji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Hacı Sabancı, Hasan Cüneyt İlçöl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Üsküdar, Kandilli'de kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 1468 personel alımı yapacağını duyurdu!

T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, 2022 yılı Eski Hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi (temizlik görevlisi) yedek alımı göreve başlama işlemleri açıklaması yapıldı. Buna göre, başvurular nereden ve nasıl yapılacak ve özel şartlar neler olacak?

Bağcılar Ece Sitesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenimahalle Mahallesi, Ece Sitesi ve Çevresi Riskli Alana İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Bağcılar'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Mahmutbey Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Güneşli Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hasan Cüneyt İlçöl Haberi

Hasan Cüneyt İlçöl

Siyahbeyaz Gayrimenkul Gıda Teknoloji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Hacı Sabancı, Hasan Cüneyt İlçöl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Sabancı ve Başkan Yardımcısı ise Hasan Cüneyt olarak belirlendi.


Siyahbeyaz Gayrimenkul Gıda Teknoloji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul projeleri geliştirilmesi alım satımı ticareti kiralanması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Siyahbeyaz Gayrimenkul Gıda Teknoloji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Kandilli, Vaniköy Caddesi,...