27 / 05 / 2024

hasan karahan 5 yıldızlı otel inşaatı

hasan karahan 5 yıldızlı otel inşaatı

Vali Hasan Karahan "Giresun bakir bir şehir... Coğrafyamız güzel ve farklı. Şehrimizde turistik tesisler artmaya başladı ve bu durum gelen insanları da rahatlatıyor. 5 yıldızlı otel de kuruluyor. Bu durum bizim için çok önemli." dedi.

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Malatya'daki 5 şiddetindeki depremi için korkutan açıklama! Fay hattı 2,5 milyon yıl sonra uyandı

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bugün saat 08.35'te gerçekleşen 5 büyüklüğündeki depremin diri fay sınıfında değerlendirilmeyen bir faydan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir için korkutan uyarı!

İzmir'de 5 diri fayı paleosismoloji çalışmalarında sona erdiğini söyleyen  Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tuzla ve Seferihisar'daki fayların olası kırılma durumunda İzmir için büyük tehlike yaratacağını dile getirdi. 

Konya Büyükşehir, 2 yılda 5 milyar TL'lik arsa sattı iddiası!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından son iki senede yaklaşık 5 milyar TL'lik arsa satıldığı ileri sürüldü. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, konuya ilişkin konuştu.

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Hasan Sözbilir: Kırkağaç fayı 6,5'in üzerinde deprem üretebilir!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kırkağaç fayıyla ilgili başlatılan saha çalışmasına ilişkin, Kırkağaç fayının 6,5'in üzerinde büyüklükte deprem üretmesi beklenen bir fay olduğunu vurguladı.

5 yıldır kira ödemediği evden çıkarıldı, polisleri 'Sizi yaralarım' diye tehdit etti!

Bursa'da Hasan S., 5 senedir kirasını ödemediği evden polis tarafından çıkarıldı. Evden çıkmamak için direnen Hasan S., polisleri de "Sizi yaralarım" diye tehdit etti.

Hasan Kalın, belediyeye ait toprakları mı sattı?

Seyitgazi Belediyesi’nin eski başkanı Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu. Kalın, belediyeye ait 1 milyon metrekarenin üzerindeki toprağı 2,5 milyon TL’ye satmasıyla gündeme gelmişti...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: Manisa’da sönümleme başladı, depremler bitecek!

Manisa'da 22 Ocak Çarşamba günü meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremden sonra 2 bin 750 artçı meydana geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir meydana gelen sarsıntılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Peker GYO ortağı Hasan Peker'den 5.6 milyon TL'lik satış!

Peker GYO, şirket ortaklarından Hasan Peker'in yapmış olduğu satış işlemlerini KAP'ta yayınladı.

Ayşegül Peker yüzde 7,66'lık hissesini Hasan Peker'e devretti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Ayşegül Peker şirket sermayesinin yüzde 7,66'sına denk gelen 5 milyon 598 bin 365,783 adet hisseni yönetim kurulu başkanı Hasan Peker'e devretti...

hasan karahan 5 yıldızlı otel inşaatı Haberi

hasan karahan 5 yıldızlı otel inşaatı

"Giresun bakir bir şehir... Coğrafyamız güzel ve farklı. Şehrimizde turistik tesisler artmaya başladı ve bu durum gelen insanları da rahatlatıyor. 5 yıldızlı otel de kuruluyor. Bu durum bizim için çok önemli."


TURİZMde bizim için çok önemli. Bu anlamda bazı fuarlara katılıyoruz. Aynı zamanda biz DOKAP ve DOKA ile birlikte projeler yapıyoruz. Yaz başlangıcında ilimizde Arap turistlere yönelik bir fuar düzenledik. 17 ülkeden katılım oldu. Onun dışında çeşidi fuarlara gidiyoruz. Tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Gelen misafirleri ağırlayacak ve konaklayacak alt yapı eksikliğimiz var. Bu konuda eksikliklerinin giderilmesi için çalışıyoruz. İlimize 5 yıldızlı bir otel yapılıyor. 

Bölgemizde çok fazla lüks otel yok. Bu da öne geçmemiz açısından önemli bir fırsat. 


ADAYA SEFERLERİMİZ BAŞLADI

VALİ Karahan'ın girişimleri sonucu Giresun Adası'na başlatılan tekne seferleriyle daha fazla insan...