02 / 05 / 2024

hasan rahvalıdan gözaltı değerlendirmesi

hasan rahvalıdan gözaltı değerlendirmesi

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı' dan açıklama geldi. Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi..

Kira tartışmasında tansiyon yükseldi! Enişte ve yeğen gözaltında!

Kiracı ve gayrimenkul sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Her yeni güne kiracı ev sahibi tartışması ile başlarken yeni haber Gaziantep'ten geldi. Kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken iki kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Borç krizindeki emlak devi Evergrande'de üst düzey yönetici gözaltına alındı!

Borç krizindeki inşaat ve emlak devi Evergrande'nin elektrikli araç üreticisi Evergrande NEV'in Başkan Yardımcısı Liu gözaltına alındı. Yöneticinin "yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu" şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi.

İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir açıklandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Yasemin Zaimoğlu yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’dan göç edilen ilk 10 şehir arasında Kocaeli, Ankara, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Sakarya ve Antalya'nın bulunduğunu söyledi.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Osmanlı'dan günümüze kira çıkmazı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Osmanlı'dan günümüze kira çıkmazı'' analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hepsi Burada'dan görülmemiş Mart ayı fırsatı! Vestel No-Frost Buzdolabına indirim var

Hepsi Burada'dan Vestel No-Frost Buzdolabı yaptığı indirim, vatandaşın gündeminden düşmüyor. 9 ay taksitle ayda 269 TL  ödeme avantajı ile vatandaşları Hepsi Burada'ya bekliyor. Vestel No-Frost Buzdolabı ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

İŞKUR'dan günlük 232,71 TL cep harçlığı! Türkiye'nin 81 ilinde geçerli! Başvurmak isteyen hemen baksın!

İŞKUR'dan işsiz ve meslek edinmek isteyen vatandaşları sevindirecek gelişme yaşandı. Milyonlarca vatandaşa günlük 232,71 TL harçlık verecek. Peki, günlük 232,71 TL cep harçlığından kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Borsada manipülasyon iddiaları! Aralarında büyük yatırımcıların da olduğu 10 kişi hakkında gözaltı kararı!

Borsada manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.  Borsada temmuz ortasında kamu bankaları hisselerinde başlayan olağanüstü yükseliş ve ardından aynı hızda düşüşle ilgili yapılan işlemler sebebiyle yapıldı.

hasan rahvalıdan gözaltı değerlendirmesi Haberi

hasan rahvalıdan gözaltı değerlendirmesi

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi.


Ali Ağaoğlu’nun gözaltına alındığı yönündeki  haberler doğrultusunda PR şirketinden gelen açıklama şöyle;



Yürütülen geniş kapsamlı bir soruşturma üzerine adli makamlarca Sn. Ali Ağaoğlu’nun ifadesine ihtiyaç duyulmuştur.


Yine bu soruşturma kapsamında mahkeme kararı ile şirket merkezimizde bir arama yapılmıştır.


Arama sonucunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı bu husus bugün saat 9:00’da ilgililer tarafından ilişikte sunduğumuz tutanak ile tespit edilmiştir.


Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Saygılarımızla,


Ağaoğlu Şirketler Grubu


Ek1: Tutanak için