17 / 05 / 2024

Hatay Arsuz çayı

Hatay Arsuz çayı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Hatay Arsuz Çayı üzerine betonarme köprü yapım işi ihale edilecek. İhale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Bakan Özhaseki açıkladı: Hatay'da her ay birkaç bin konut hak sahiplerine verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'daki çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve her ay birkaç bin konutun hak sahiplerine verileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Hatay, Osmaniye ve Adana'da 10 bin 840 afet konutunun kurası bu ay çekiliyor! İşte il il kura tarihleri!

Hatay, Osmaniye ve Adana'da depremzedeler için inşa edilen 10 bin 840 afet konutunun kurası bu ay içinde çekiliyor. İşte ayrıntılar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hatay'da ay sonuna kadar 7 bine yakın konut sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden sonra Hatay'da yapımına başlanan 45 bin 186 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini, ay sonuna kadar 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Bakan Özhaseki Hataylılara müjdeyi verdi! 6 bin 979 deprem konutu bu ay sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da ay sonuna kadar, toplam 6 bin 979 deprem konutunun teslim edileceğinin müjdesini verdi. 

TOKİ açıkladı! Kahramanmaraş ve Hatay'da kalıcı konut çalışmaları devam ediyor...

Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından, "İlde 33 farklı noktada TOKİ çalışmasının sonucu 32 bin 609 konutun tamamlanacağını daha sonra Aralık ayında ise yaklaşık 4 ila 5 bin civarı konutu vatandaşların iskanına açılacağı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

Hatay'daki kalıcı konutların teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerin en çok yıkıma sebep olduğu Hatay'da, kalıcı konutlardan yapımı tamamlananlar bu ay hak sahiplerine verilecek.

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı son dakika açıklamasında Hatay'da inşa edilen kalıcı konutların Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Çay üreticilerinden deprem bölgesine kalıcı konut desteği!

Rize Valiliği himayesinde hazırlanan 'Çay sokağı' projesi ile Hatay ve Gaziantep'e kalıcı konutlar inşa edilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hatay Arsuz çayı Haberi

Hatay Arsuz çayı

KÖPRÜ YAPTIRILACAKTIR HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ARSUZ ÇAYI ÜZERİNE BETONARME KÖPRÜ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2015/55129

1-İdarenin

a) Adresi : Adnan Menderes Cd. Cumhuriyet Alanı No:2 31040 HATAY

MERKEZ/HATAY

b) Telefon ve faks numarası : 3262149190 - 3262149199

c) Elektronik Posta Adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet adresi



2- İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: BİR ADET BETONARME KÖPRÜ YAPIM İŞİ Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer: HATAY İLİ ARSUZ İLÇESİ ULUÇINAR MAHALLESİ ARSUZ ÇAYI ÜZERİ

c) İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

ç) İşin...