05 / 05 / 2024

Hatay İskenderun Düğünyurdu 2020 başvuruları

Hatay İskenderun Düğünyurdu 2020 başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Hatay'ı hayata döndürecek proje için düğmeye basıldı! Tam 5 bin konut...

Türkiye Tasarım Vakfı, Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Hatay'ı yeniden ayağa kaldırmak için toplamda 50 hektarlık alanda 5 bin konutun tasarımını yapacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Hatay’daki 10 milyar dolarlık projeye Suudi Arabistan mı ortak olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan'da imzalanan enerji anlaşması nedeniyle tüm dikkatler Hatay'a çevrildi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 10 milyar dolar yatırımla rafineri ve petrokimya tesisi kurulacağı ve buraya Suudi Arabistan’ın da ortak olacağı iddia edildi.

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kat karşılığı ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

O ilde 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 3+1 ve 4+1 konutlar satılıyor!

Hatay İskenderun'da 30 adet 3+1  ve 1 adet 4+1 konut 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor... 

Hatay'da 3+1 ve 4+1 konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat!

Hatay İskenderun Belediye Başkanlığı, İskenderun ilçesinde bulunan 3+1 ve 4+1 konutları 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Hatay İskenderun Düğünyurdu 2020 başvuruları Haberi

Hatay İskenderun Düğünyurdu 2020 başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde toplam 30 adet konut bulunuyor.

TOKİ Hatay Düğünyurdu 2020 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunulan Hatay Düğünyurdu TOKİ projesi için son başvuru tarihi 30 Eylül 2020 olarak belirlendi. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Düğünyurdu projesinde yer alan konutlar için en düşük bedel 155 bin 492 TL, en yüksek bedel 182 bin 477 TL olarak belirlendi.

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için ödenecek taksit tutarları 647,89 TL'den başlıyor, 760,32 TL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Hatay Düğünyurdu projesindeki konutlar için ödenecek en düşük peşinat bedeli 38 bin 873 TL, en yüksek peşinat bedeli 45 bin 619 TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için...