07 / 05 / 2024

Hatay Kırıkhan 10 milyon tl yatırım

Hatay Kırıkhan 10 milyon tl yatırım

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Kırıkhan İlçesi'nde atıksu arıtma tesisi yapılıyor.

Prof. Dr. Görür'den, Hatay'da sabaha karşı meydana gelen depremin ardından açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür, bugün sabaha karşı Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamada bulundur.  Prof. Dr. Naci Görür, "Endişe edecek bir şey yok" diye konuştu. İşte detaylar...

En düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? SSK, BağKur emeklileri hemen bu detaya bakın!

Ocak ayı resmen zam ayı olacak. Milyonlarca emekli, dört gözle yeni yılda maaşlarına yapılacak zam oranını araştırıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? İşte o hesaplar...

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Dev finans kuruluşundan şok rapor: 2024’de iflaslar yüzde 10 artacak! İşte en kırılgan sektörler

Allianz Trade, 2023 yılı kez Küresel İflas Raporu’nun ikincisini yayınladı. Raporda, küresel ticari iflasların 2023 yılında yüzde 6 ve 2024 yılında ise yüzde 10 artacağı belirtiliyor. Raporda en kırılgan sektörlere de yer verildi.

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Bankaların kârı yüzde 47,4 arttı!

BDDK’dan alınan verilere göre nisan ayında sektörün toplam net kârı yüzde 10,5 artış ile 38,6 milyar TL'ye çıktı. İşte detaylar!

Bankacılık sektörü net kârı 144.7 milyar TL oldu!

Bankacılık sektörünün Nisan ayındaki toplam kârı Nisan'da yıllık yüzde 10,5 arttı. 4 aylık dönemde ise artış yüzde 47,4 oldu.

Hatay'da 3.6 şiddetinde deprem! AFAD, deprem hakkında açıklama yaptı: çevre illerden de hissedildi!

Türkiye-Suriye sınırında deprem oldu. AFAD depremin merkez üssünü Hatay Kırıkhan olduğunu duyurdu.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Profilo Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo çamaşır makinesi sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde en inatçı 4 lekeden zahmetsizce kurtulmanıza yardımcı olur. Çamaşır makinesi 10 kilogramlık yıkama kapasitesiyle tek seferde etkili temizlik ortaya koyar.

Hatay Kırıkhan 10 milyon tl yatırım Haberi

Hatay Kırıkhan 10 milyon tl yatırım

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Kırıkhan İlçesi'nde atıksu arıtma tesisi yapılıyor. HATSU'dan yapılan açıklamada, Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaat maliyetinin 10 milyon 335 bin TL olduğu belirtildi. 


Bu yıl nisan ayında inşaatı başlayan tesisin 2017 yılında tamamlanmasının planlandığı kaydedildi. Tesisin açılmasıyla günde 12 bin 250 metreküp atıksu arıtılacak. Arıtılan atıksu, Karasu Deresi aracılığıyla Asi Nehri'ne gönderilecek. Uygulanacak işlem ile Asi Nehri'ndeki kirliliğin önüne geçilmesi...