08 / 05 / 2024

Hatayın yol sorunu çözüldü mü

Hatayın yol sorunu çözüldü mü

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmaları ile Hataylıların takdirini kazanıyor.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Altının yol haritası belli oldu! Analistler tarih verdi! Altın o tarihten sonra şaha kalkacak!

Analistler altında haftalarca süren tarafsız duruşun ardından ons altın tarafında  artık yükselişlerin olacağını açıkladı. Altının yol haritası belli oldu.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Uzman isimden kalp krizi geçirten açıklama! O ilde 8 büyüklüğünde deprem çok yakın!

Hatay'da geçen hafta meydana gelen şiddetli artçı sarsıntılar paniğe yol açarken, hasar gören bazı binalar yıkıldı. Süleyman Pampal, Hatay'ın sismik tehlike olmaya devam ettiğine dikkat çekti.

Hatay'daki 6.4'lük deprem çevre faylar için ne anlam taşıyor? Hangi bölgeler riskli? Hemen bakın!

Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçesinde yaşanan iki deprem, birçok ilde de  hissedildi. Peki söz konusu bu deprem başka sarsıntıların habercisi mi? İşte merak edilen detaylar...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay Alan Yaylası'nda tapu sorunu ortadan kalkıyor!

Hatay'ın önemli yaylalarından biri olan Alan Yaylası’nın kanayan problemlerinden biri olan  tapu sorunu çözüme kavuşuyor. Yaylada tapular bir sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Hatayın yol sorunu çözüldü mü Haberi

Hatayın yol sorunu çözüldü mü


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmaları ile Hataylıların takdirini kazanıyor.


HATAY CADDESİ YENİ ASFALTINA KAVUŞUYOR 

Kötü hava koşullarında yıpranan ve çukurlaşan yolları modern ve ulaşıma uygun hale getirmek amacıyla seferberlik gösteren HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi Hatay Caddesi’nde asfalt öncesi çalışmalarına başladı. Mahalledeki eskiyen ve yıpranan parke taşlarını kaldıran ekipler, ilerleyen günlerde çalışmalarının tamamlanması ile caddeye asfalt çalışması gerçekleştireceklerini bildirdi.


SERİNYOLLULARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Serinyol Mahallesi’nde ikamet eden halk kaza riskinin sıkça yaşandığı bölgede eskiyen ve trafiğe uygun olmayan yolu modern ve güvenli hale getirmek amacıyla çalışmalar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.



Hatay Büyükşehir...