02 / 05 / 2024

havaalanına yakın kiralık daire

havaalanına yakın kiralık daire

Havaalanına yakın satılık ev arayışında olanlar için hangi konut projesinin hangi havaalanına mesafesi ne kadar sorusunu sizler için araştırdık. İşte havaalanına yakın o konut projeleri...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

TMO resmen fındık alımlarına başlıyor! 60'a yakın noktada fındık alımı yapacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimi gerçekleştirilen şehirlerde 60'a yakın noktada alım yapacaklarını belirterek, 21 Ağustos 2023 tarihinde sonra da randevuları açacaklarını dile getirdi.

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Kiracılar ve ev sahipleri aman dikkat! Yeni zam oranına uymayanların başı yanacak! Ev sahiplerine hapis şoku!

Kiracılar ve ev sahipleri için duyuruldu. Yeni zam oranına uymayanların artık yanacak. İşte detaylar!

havaalanına yakın kiralık daire Haberi

havaalanına yakın kiralık daire


İstanbul'un en büyük sorunları arasında trafik sorunu geliyor. Şehrin içinde bir yerden bir yere gitmek çoğu zaman içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Siz de uçakla çokça seyahat edenler arasındaysanız ve evinizden havalimanına gitmek için zaman kaybetmek istemiyorsanız bu projelere bir göz gezdirin. Gerek Sabiha Gökçen gerekse Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede konumlanmış konut projelerini sizler için derledik. Öyle ki projelerden bazısı havaalanına sadece 5 dakika mesafede yer alıyor. İşte havaalanına yakın satılık ev arayanlar için o projeler...   




Armağan Evleri – Yürüme mesafesinde 

Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde konumlu olan Armağan Evleri, MSN Yapı imzasıyla Kurtköy'de yükseliyor. 

Teslimlerinin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Armağan...