06 / 05 / 2024

Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı

Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı

ERA AS’ın sponsorluğunda düzenlenen ve 7-9 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek ‘Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı’ isimli resim sergisinin geliri Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanacak.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

İstanbul'da yaşamak çok zor! 4 kişilik bir ailenin aylık masrafı 53 bin lira!

İstanbul'da yaşamak oldukça zor, özellikle kalabalık aileler İstanbul'u terk edip küçük yerlere yerleşmeye çalışıyorlar. Yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon nedeni ile İstanbul'da yaşayan 4 kişilik bir ailenin hayatını sürdürmesi için gerekli olan maliyet 53 bin lirayı buldu. 

Pahalı evlerde yaşamak artık hayal değil: Kiraya yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 de!

Önceden pahalı evlerde yaşamak lükstü ve birçok kişinin bu hayali vardı. Fahiş kira artışlarıyla pahalı evlerde yaşamak da hayal olmaktan çıktı. Kiralara yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 zam yapan da var. İşte ayrıntılar...

Bunları yiyerek zehirlenmeden yaşamak mucize!

Sosyal medyada dışarıda yemek yemenin risklerini tek tek yazan hesap viral oldu. Okuyunca bunları yiyerek zehirlenmeden yaşamak mucize gibi geliyor.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası köyünde yaşamak isteyenler için kredi musluğunu sonuna kadar açtı. Bu kapsamda Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için sağlanan destek ödemesinin miktarı arttırıldı. 

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Almanya'da yaşamak isteyenler ilk olarak bilmeniz gereken! Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor?

Almanya'da yaşayan ve mülk sahibi olan binlerce gurbetçi bulunuyor. Almanya'da yaşamak isteyenlerin bilmesi gereken en önemli bilgilerden biri de tapu işlemlerinin nasıl yapıldığı. Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor...

Bu adada yaşamak isteyene para veriliyor! Tam 90 bin TL'lik hibe verilecek! 

Avrupa ülkelerinden biri olan İrlanda, belirli adalarda yaşamak isteyenlere maddi destek sağlayacak. İrlanda'nın, 10 Gaeltacht adası dahil olmak üzerinde birçok adada yeniden hareketlendirme politikası uygulama amacı var. Bu karar kapsamında belirli miktarda hibe desteği sunacak. İrlanda’nın bu kara

Sahibine lüks ve sportif bir yaşam tarzı sunan BMW X3 bayilerde! Yüksek performansı yaşamak için acele edin

BMW X3, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Örneğin, araçta ön çarpışma uyarısı, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi sürüş yardımı sistemleri bulunmaktadır. BMW, otomotiv endüstrisinde saygın bir markadır. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Çin’de büyük sıkıntı yaşayan teknoloji devi Apple hangi ülkeyi seçti?

Dünya teknoloji devi Apple, Çin’de 3 yıldır yaşanan sıkıntılardan dolayı başka bir ülkeye odaklandı. Uzun yıllardır üretimini Çin’de yapan dünya devi Apple, Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 yıldır sıkıntı yaşadığı Çin’den bakın hangi ülkeyi hedefine aldı?

Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı Haberi

Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, sosyal sorumluluk projelerine destek vermek adına çalışmalarına devam ediyor.7 Aralık tarihinde açılan “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” isimli resim sergisine Nişantaşı Era AS ofisi sponsor oldu.  Nişart Galery’de 9 Aralık tarihine kadar devam edecek olan serginin açılışı 50 resim sanatçısının katılımıyla gerçekleşti.


Resim sergisinin gelirini “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlayacak olan ERA AS,  bu anlamlı günde tüm ERA profesyonellerini ve sanatseverleri resim sergisinin düzenlendiği Nişart Galery’de ağırladı. Serginin açılışına ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Tansa Mermerci ve Tüccarlar Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlker Önel de katılarak destek verdi.


ERA Gayrimenkul Türkiye, Girne dahil 13 şehirde 45 ofis ile hizmet veriyor. ERA Türkiye, gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesini, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını ve sektörün...