06 / 08 / 2024

Hayvancılıkla uğraşanlar inşaat ruhsat harcı

Hayvancılıkla uğraşanlar inşaat ruhsat harcı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Hayvancılığı geliştirmek için inşaat ruhsat harçlarının ödenmeyeceği yasal düzenlemeyi Meclis'e göndermiş bulunmaktayız. "

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

1934 yılında belediye ruhsat vermedi! İnşaat ruhsatları yüzde 10'a geriledi!

1934 yılında İstanbul'da inşaat ruhsatları bir önceki seneye göre yüzde 10 düşmüş. Belediyeler, inşaat yapanlarının ruhsatlarını vermemiş. 

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

Hayvan yetiştiricileri bu habere mutlaka bakın! Küçükbaş hayvancılıkta devlet güvencesi! 

Hayvancılıkla uğraşan çiftçiye müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan geldi. Küçükbaş hayvancılıkla uğraşan sigortalı yetiştiriciye 89 bin TL hasar ödemesi yapılacağı ilan edildi

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları geçtiğimiz gün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki, apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri yükseldi mi? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 senesi...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Bakan'dan çiftçilere müjde! Yüzde 100 artıyor

Hayvancılıkla uğraşanlar için güzel haberi haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi verdi. Kirişçi yaptığı açıklamasında 35 lira olan oğlak tiftik desteğinin 70 liraya çıkarıldığını açıkladı. Yapılan artışla yüzde 100'lük bir artışa gidilmiş oldu.

Devletten iki yıl ödemesi kredi! Yeni destek paketi açıklandı!

Devlet tarafından hayvancılıkla uğraşan ve hayvancılık yapmak isteyen vatandaşlara 2 yıl geri ödemesiz ve 400 bin liraya kadar hibe desteği verileceği açıklandı. Hibe desteğinden en az elli adet hayvana kadar yaralanabiliyor. İşte hibe desteğinin ayrıntıları...

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

İnşaat sanayisi pandemiye rağmen büyüdü!

Koronavirüs salgınına rağmen inşaat sektörü pazarında daralma yaşanırken bu dönemde inşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam etti. Pandemi döneminde ihracatını değer olarak 21 milyar dolar seviyesinde koruyan sektör, yurt içinde ise ‘yenileme’ talebiyle büyümeye devam etti. 

Hayvancılıkla uğraşanlar inşaat ruhsat harcı Haberi

Hayvancılıkla uğraşanlar inşaat ruhsat harcı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Küpe sorununu ortadan kaldırıyoruz, küpeyle ilgili ciddi oluşmuş cezalar var, bunların hepsini affediyoruz, her hayvan kayıtlı hale getirilecek." dedi.


Bakan Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen bayramlaşma töreninde, tarım ve hayvancılıkta ilgili yeni düzenlemeler yaptıklarını söyledi.


Tarımda 150 milyarlık hasılanın 450 milyar liraya çıkarılmasının hedeflendiğini belirten Çelik, daha çok ekip, daha çok üreteceklerini dile getirdi.


Yurt genelindeki toprakların tamamının tarıma kazandırılmasının planlandığını anlatan Çelik, suyun da ülkenin önemli meselelerinden biri olduğunu kaydetti. Sulama meselesini bir, iki yıl içerisinde kökten çözeceklerini dile getiren Çelik, "Çiftçimizi elektrikli sulamaya mahkum eden anlayıştan kurtaracağız. Bir taraftan sulama kanalları ve toplulaştırma birlikte bittiği zaman verimde de büyük artış olacak ama sulamaları bizim Harran Ovası'nda olduğu gibi 'ver gitsin' şeklinde değil, bilinçli...