14 / 05 / 2024

Hıdır Sarıçayır

Hıdır Sarıçayır

MHS Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sandal, Ertunga Karahan, Turhan Demir ortaklığıyla 320 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Hükümetten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması: Ne yapıp edip hızlandırılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sürecin hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Deprem bölgesi için şok karar! Yıkılamayan binaların davalarındaki süreçler hızlandırılacak

Deprem bölgesinde, yıkım kararlarının iptalinin talep edilmesi nedeniyle yıkılamayan binalarla ilgili kanun teklifinde yer alan düzenleme ile süreç hızlandırılacak.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

En düşük memur maaşı tam bu kadar olacak! Memurlara yüzde 46.73 zam müjdesi! Öğretmen, polis, müdür maaşları açıklandı!

Memur maaşları Ocak ayında 6 aylık enflasyon farkının netleşmesinin ardındna yükselecek. Peki en düşük memur maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Öğretmen, polis, müdür maaşları ne kadara yükselecek?

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Almanya, 500’den fazla depremzedeye vize verdi! Peki, Almanya kimlere ‘hızlandırılmış vize’ veriyor? İşte vize şartları!

Almanya, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 500’den fazla depremzedeye hızlandırılmış vize uygulaması kapsamında vize verdi. Bu uygulama ile Almanya’da yakınları bulunanlar 3 ay boyunca ülkede kalabilecek.

EYT tasarısında yeni gelişme! Teklif, 8 maddeden 5'e düşürüldü!

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir milyonlarca kişi EYT ile yatıp kalkıyor. Pek çok vatandaşın emeklilik umudunu bağladığı EYT cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. EYT kanun teklifinde, madde sayısı 8’den 5’e düşürüldü.

Kilometresi düşürüşmüş araçlarla ilgili emsal karar!

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, "gizli ayıp" kapsamında kalan kilometresi düşürülmüş ikinci el araçla ilgili sorumluluğun, bilmese bile satıcıda olduğunu kararlaştırdı. İşte tüm detaylar...

Yargıdan kilometresi düşürülen araç için karar!

Ankara 19’uncu Asliye Mahkemesi kilometresi düşürülen araçlar için emsal bir karar verdi. Mahkeme kilometresini usulsüz düşürdüğü tespit edilen otomobil satıcısının oluşan 8 bin liralık değer kaybını müşteriye ödemesine hükmetti.

Hıdır Sarıçayır Haberi

Hıdır Sarıçayır

MHS Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sandal, Ertunga Karahan, Turhan Demir, Ahmet Serdar Onomay ve Hıdır Sarıçayır ortaklığıyla 320 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu


MHS Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3 Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; a) Bilumum yemek üretimini ve satışını , üretilen yemeklerin servis hizmetlerini , pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak , işletmek ,kiralamak , kiraya vermek.  b) Bilumum gıda maddelerinin toptan ve perakende alım satımı ,ithalat ve ihracatını yapmak.Bilumum unlu mamullerin imalini yapmak amacıyla fırınlar açmak , işletmek, işlettirmek, toptan ve perakende alım satımını yapmak.c) Pastane , büfe , kafeterya , lokanta ve benzeri yerleri açmak,işletmek,kiraya vermek , kiralamak ve...