06 / 05 / 2024

Hilti Türkiye ödülü

Hilti Türkiye ödülü

Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 50-500 arasında çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 3. olan Hilti Türkiye, geçtiğimiz yıla göre altı basamak birden sıçrama kaydetti.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

IMF'nin raporundan Avrupa çıktı! Türkiye düşüş yaşıyor

IMF, Türkiye ekonomisinin bu sene ile alakalı olarak ekonomik büyüme tahmini 0,3 puan düşürüp yüzde 2,7’ye indirirken, önümüzdeki sene ile alakalı olarak büyüme öngörüsü 0,6 puan yükseltilerek 3,6’ya çıkarıldı. IMF mevzu bahis raporda, Avrupa’nın bu sene için ekonomik büyüme öngörüsünün 0,2 puan yük

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekildiğini duyurdu. Dünya alarma geçti. BM'den iletişim halindeyiz açıklaması geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Türkiye nasıl etkilenecek?

Motorin ve benzin fiyat farkında makas açılıyor! Türkiye, dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye dünyada motorin-benzin fiyatı farkının en yüksek olduğu 4. ülke olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye buğday üretiminde geriliyor! Buğday fiyatları düştü mü? İşte borsa borsa 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye, dünyanın en büyük buğday üreticileri sıralamasında 12’nci sıraya düştü. Gübre maliyeti buğdaydan vazgeçiriyor, ekim alanı düşüyori buğday üretiminde de Türkiye sıralama olarak geriliyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin kredi notu yine düştü! Moody’s açıkladı: Türkiye ödemeler dengesi üzerinde artan baskılar ve döviz rezervler

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’nin kredi notunu bir kez daha düşürdü. Peki kuruluşun bu kararı IMF ve Dünya Bankası tahminleriyle tutarlı mı? Türkiye nasıl bir risk altında? Yanıtı haberde…

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti Türkiye ödülü Haberi

Hilti Türkiye ödülü

Hilti Türkiye, ayrıca Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödüle layık görüldü. İnşaat el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsünün, dünyanın en prestijli araştırmaları arasında yer alan Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 3. sırada yer aldı. 50-500 çalışan sayısı kategorisinde geçtiğimiz yıl 9. sırada bulunan Hilti Türkiye, bu yıl altı basamak birden yükseldi. Çalışan odaklı yönetim anlayışıyla, insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip Şampiyon Şirketler sıralamasında 3. sıraya yerleşen Hilti Türkiye, ayrıca Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde bulunan 25 şirket arasında ekstra bir analize tabi tutularak üstün uygulamalara sahip şirketlere verilen Özel Ödül kategorisinde Yaşam Boyu Öğrenme Özel Ödülünü aldı. 



Çalışanları Gurur Duyuyor 

Great Place to Work'ün, kurum kültürü alanında dünyada...