04 / 05 / 2024

hırvatistan kira yardımları 2022

hırvatistan kira yardımları 2022

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

En düşük emekli maaşı alanlara kira yardımı geliyor! 

2024 yılı ile birlikte yükselişe geçen emekli maaşlarının ardından emekli ikramiyelerinin 2 bin liradan 5 bin liraya yükselmesi bekleniyor. Bunun yanından hükümet en düşük emekli maaşı alana vatandaşa da kira yardımı yapmayı planlıyor.

Kiraya çıkan depremzedelerin kira yardımı sorunu: Tam olarak alınamıyor!

6 Şubat merkezli meydana gelen depremlerin ardından evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılmaya başlandı. Ancak kira yardımlarının tam olarak alınamadığı gündeme geldi. İşte o açıklamalar...

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!

Artan kira fiyatları karşısında zorlanan kiracılara rahat bir nefes aldıracak haber geldi. Kira yardımlarının resmen başladığı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, her ay o miktar hesaplara yatırılacak.

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Kentsel dönüşüm kira yardımına 2024 zammı! 

Kentsel dönüşümü desteklemek için verilen kira yardımları artırıldı. En son artış geçen sene Nisan'da yapılmıştı. İşte il il kira yardımı bedelleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

Kira yardımları için butona basıldı

Günümüzde artan maliyetler ve ekonomik krizden ve yüksek enflasyon oranlarından dolayı, kira fiyatlarının el yaktığı bu günlerde, kiracılara destek ödemesi açıklandı. Uygun şartları vatandaşlara yüzde 50 oranında kira yardımı yapılacağı belirtildi.

81 ildeki kiracılar için tek tek ödeniyor! En yüksek kira yardımı hangi illerde? Kiracılar hemen bu rakamlara bakın!

'Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, kaç TL?' sorularının yanıtları belli oldu. İşte il il hükümet tarafından verilen kira yardımı tutarları...

Memura kira yardımında son dakika! Kira yardımı toplu sözleşme maddesi haline getirilsin!

Hükümet daha önce memurlara kira yardımı yapılabileceği ile ilgili açıklama yapmıştı. Memurlar ise bunun toplu sözleşme maddesi haline getirilmesi talebinde bulundu. İşte memura kira yardımına son dakika gelişmesi...

Kira yardımları hakkında flaş gelişme. 6-7-8-9 bin TL kredi ödeyenler hemen gelsin

İçişleri Bakanlığı'ndan deprem bölgesine yönelik kira yardımları hakkında flaş bir açıklama geldi.

Bakan Yerlikaya: Depremzedenin kira yardımı bayram öncesi hesaplarda olacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de 330 bin Malatya’da da 45 bin 700 hanenin kira yardımlarını bayramdan önce yatırmış olacağız" dedi. İşte detaylar!

hırvatistan kira yardımları 2022 Haberi

hırvatistan kira yardımları 2022

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Hükümet tarafından yapılan açıklamada Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra, Ukrayna’dan ülkeye gelen göçmenlere konutlarını açan ve o kişilere barınma sağlayan kişilere, hükümet tarafından aylık kira ve fatura desteği verileceğini bildirdi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı'nın vereceği kira yardımının aylık 475 avroya kadar çıkabileceği bildirilerek, bu sürenin 6 ay ila 1 yıl devam edeceği kaydedildi.

Peki Hırvatistan'a geçen Ukraynalı sayısı açıklandı mı? İşte konu ile ilgili merak edilen diğer detaylar...

Hırvatistan’a geçen Ukraynalı sayısı kaç kişi?

Konuyla ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, Ukrayna'dan Gelen Mültecilerin Kabulü ve Bakımına Yönelik Faaliyetlerin Uygulanması Çalışma Grubu temsilcileriyle buluşan Başbakan Andrej Plenkovic, yaptığı açıklamada ülkeye gelen Ukraynalılara...