02 / 05 / 2024

Hisar Panorama ne zaman teslim edilecek

Hisar Panorama ne zaman teslim edilecek

Hisar Panorama Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Eyüp Hisar Panorama nerede?

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama projesinde 30 Ağustos'a kadar geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Siltaş Panorama'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...

Selenium Panorama'da 6.5 milyon TL'ye satılık konut!

Selenium Panorama'da bulunan konut İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından satışa sunuldu. Peki Selenium Panorama'da satışa çıkarılan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Rumeli Hisarı'na esaslı onarım yapılmalı!

İstanbul'un en önemli tarihi simgelerinden biri olan Rumeli Hisarı bakımsızlık nedeniyle kapalı tutuluyor. Hisarda restorasyon çalışmaları ne zaman başlayacak?

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hisar Panorama ne zaman teslim edilecek Haberi

Hisar Panorama ne zaman teslim edilecek

Hisar Panorama Konutları 3 blok halinde yükseliyor. Hisar İnşaat imzası taşıyan projede 160 adet konut bulunuyor. 


Teslimlerin Mart 2107 tarihinde gerçekleşeceği Hisar Panorama Eyüp'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri mevcut. Proje 4 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 

Eyüp Hisar Panorama nerede?

İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da inşa edilen Hisar Panorama Rezidans TEM Otoyolu'na, Eyüp Sultan'a ve Taksim'e 15 dakika, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna ve Vialand AVM'ye 5 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


Yeşilpınar Hisar Panorama fiyatları 1+1 konutlarda 265 bin TL ile 305 bin TL, 2+1 konutlarda 360 bin TL ile 487 bin TL, 3+1 konutlarda 580 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. 


Banka kredisi kullanılabilen Hisar Panorama Yeşilpınar'da basketbol ve voleybol sahası, otopark, teras cafe,...