22 / 05 / 2024

Homend evlilik paketleri

Homend evlilik paketleri

Homend ev yaşamına getirdiği yenilikler ve özgün fonksiyonel çözümlerle ön plana çıkıyor. Homend, şimdi de evlilik setlerinde büyük bir kampanyaya imza attı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Bakanlık duyurdu! Evlilik kredisi 21 Mayıs'ta yatacak...

150 bin Türk Lirası faizsiz evlilik kredisinin ödemesi 21 Mayıs 2024 tarihinde yapılacağı kaydedildi. Buan göre, verilecek olan desteğe deprem bölgesinde en çok Hatay'dan başvuru yapıldığı ifade edildi.

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!

Evlenmeyi planlayan milyonlarca gencin takip ettiği ve 48 ay vadeli 150 bin Türk Lirası faizsiz evlilik kredisinde yaşanan son gelişmeler neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini duyurdu.

Evlilik kredisi ne zaman hesaplara yatacak? 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin TL'lik kredide flaş gelişme!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca gençlere evlilik desteğinin hesaplara yatırılacağı tarih açıklandı. İşte konu ile ilgili merak edilenler...

BES’te kısmen ödeme şartları resmen belli oldu! Biriken tutarın yüzde 50’si alınabilecek! Konut alımı, evlilik...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'lik kısmını alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları netlik kazandı.

Evlilik kredisine 1.981 çift başvurdu! Evlilik kredisi başvurusu 2024: Aylık 3 bin 125 TL taksitle, faizsiz 150 bin TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca gençlere evlilik desteği çerçevesinde sunulan 150 bin TL'lik faizsiz kredi için Kahramanmaraş'tan 1.981 çift başvuru yaptı. Peki evlilik kredisi başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Faizsiz evlilik kredisine kaç çift başvurdu? 

Yaşanan ekonomik kriz ve artan enflasyon ile birlikte art arda gelen zamlar yeni evlenecek çiftleri de etkilemiş durumda. Buna göre, yeni evlenen çiftlere iki sene geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine başvuranların sayısı duyuruldu.

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

Evlenmeyi düşünenler dikkat! Başvurular yarın resmen başlıyor! Faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Evlenmeyi düşünen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisi için başvurular yarın resmen başlıyor. Peki faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Faizsiz evlilik kredisinde son dakika! Yaş sınırı açıklandı, 2 asgari ücret detayı dikkat çekti!

Evlenmeyi düşünen vatandaşların merakla beklediği faizsiz evlilik kredisinde son dakika gelişmesi yaşandı. 150 bin TL'lik evlilik kredisinde yaş sınırı açıklanırken, asgari ücret detayı ise oldukça dikkat çekti...

Evlilik kredisi başvurusu 15 Şubat'tan itibaren başlayacak!

Evlilik kredisi için başvuru tarihleri geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Evlilik kredisi başvurusu onaylanan kişilere toplam olarak 48 ay vadeli iki sene geri ödemesiz 150 bin lira verileceği açıklandı. Evlilik kredisi başvurusu 15 Şubat'tan itibaren depremden etkilenen illere verilecek.

İBB'den yeni evlenen çiftler için evlilik desteğine zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yeni evlenen çiftlere verdiği “Evlilik Desteği”ni yüzde 115 yükselterek 7 bin Türk Lirası’ndan 15 bin Türk Lirası'na çıkardığını duyurdu. Buna göre, İBB “Evlilik Desteği”ne başvuru nasıl yapılır?

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Faizsiz krediden yararlanmak isteyenler acele etsin! Ayrıntılar netleşti...

Aile ve Gençli Fonu dün resmen kuruldu. Söz konusu fonun kurulmasının ardından gözler evlilik kredisine çevrildi. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Faizsiz krediden yararlanmak isteyenler dikkat...

Faizsiz evlilik kredisinde tüm ayrıntılar netleşti! Kredi çekmek isteyenler hemen baksın!

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı, Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına yönelik yasa yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Yeni düzenleme ile faizsiz evlilik kredisinde ayrıntıları da netleşmiş oldu. Kredi çekmek isteyenler hemen baksın...

Homend evlilik paketleri Haberi

Homend evlilik paketleri

Tasarımlarında insanı merkeze alan, zevkli ve çekici ürünler tasarlayan Homend, ev yaşamına getirdiği yenilikler ve özgün fonksiyonel çözümlerle dikkat çekiyor. 

Doğru alanlarda doğru tanımlanmış fonksiyonlar sayesinde yüksek performans gösteren ürünleri hayata geçiren Homend, evlilik setlerinde büyük bir kampanya başlattı. 

Peki Homend evlilik setlerinin fiyatları ne kadar? Homend evlilik setlerinde hangi ürünler var? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Homend evlilik paketleri uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor ve yeni evlenecek çiftleri cezbediyor. Peki Homend evlilik setlerinin fiyatları ne kadar? Homend evlilik setlerinde hangi ürünler var? İşte ayrıntılar...

Homend evlilik setleri Mart 2022 fiyat listesi

Homend Goldie Evlilik Paketi Kırmızı Serisi Ürünler

Homend Pottoman 1861h Türk Kahve Makinesi Kırmızı Gold: 848,99 TL

Homend Handmaid 1961h Blender Set Kırmızı Gold: 748,99 TL

Homend Royaltea 1761h Konuşan Çay Makinesi Kırmızı Gold: 1.249...