06 / 05 / 2024

HSBC İhtiyaç Fazlası Konut

HSBC İhtiyaç Fazlası Konut

HSBC Bank A.Ş., ihtiyaç fazlası konut, işyeri, imarlı arsa ve tarlalarını internetten satışa çıkardı

ABD'de kira bedelleri TÜFE'deki artışın üçte ikisinden fazlasını oluşturdu! 

ABD’de tüketici fiyatları ocak ayında kiralık konut bedellerindeki artışın etkisiyle beklenenden fazla yükseldi. Kira bedelleri TÜFE'deki artışın üçte ikisinden fazlasını oluşturdu.

HSBC'den Çin'deki konut krizine çözüm önerisi!

Çin'in karşılaştığı konut krizini çözebilmek için HSBC analistlerinden öneri geldi. Analistlere göre kapsamlı bir plan ile mülkleri düzenli bir şekilde satma veya kiraya işlemlerini yönetecek ulusal düzeyde bir kuruluş içermeli.

Paylarının yüzde 90'dan fazlasını halka satmış 25 şirket!

Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, paylarının yüzde 90'dan fazlasını halka satmış 25 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

HSBC yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı: Yüzde 70'e yakın olacak!

Ağustos ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra HSBC, Türkiye için enflasyon tahminlerinde güncellemeye gitti. Böylece 2023 sonunda enflasyonun yüzde 70’e yakın olması bekleniyor. 

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

HSBC yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

Britanya merkezli HSBC, dolar/TL kurunun yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar/TL kuru yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olur?

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

HSBC’den son dakika duyurusu! HSBC müşterilerini doğrudan ilgilendiriyor!

Müşterilerini yüksek enflasyona ve artan gıda fiyatlarına karşı ezdirmek istemeyen HSBC, gıda alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. HSBC, Bonveno’dan alışveriş yapan müşterilerin 50 TL kazanacağını duyurdu.

HSBC’den bayram öncesi sevindirecek haber! Ay sonuna kadar bu parayı alın!

HSBC, Advantage müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenlediğini ve kampanya kapsamında 300 TL NakitPuan hediye edileceğini duyurdu. Kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini açıklayan HSBC, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

HSBC resmen duyurdu! Bu tarihe kadar kartınıza hediye para yatacak!

Her banka, müşterilerinin yaptığı harcamalardan kazançlı çıkması için ve aynı zamanda, yeni müşteri kazanmak için birçok alanda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. HSBC de bu doğrultuda hazırladığı kampanya sürecinde hesaplara 250 TL yatıracağını paylaştı.

HSBC'den maaş müşterilerine flaş açıklama! Acilen buraya bakmanız gerek!

HSBC Bankası, maaş ödemeleri hizmetiyle hem maaşlarını banka aracılığıyla alan müşterilerine hem de ödemeleri banka üzerinden gerçekleştiren firmalara özel avantajlar ve çözümler sunmaktadır.

HSBC'den önemli kampanya!

Bankalar arasındaki kampanya yarışına katılan HSBC kendi müşterilerine yönelik hazırladığı kampanyanın detaylarını duyurdu.

HSBC İhtiyaç Fazlası Konut Haberi

HSBC İhtiyaç Fazlası Konut
Verilen ilan şöyle;


HSBC BANK A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI GAYRİMENKULLERİ 06 -10 AĞUSTOS 2012 TARİHLERİ ARASINDA ELEKTRONİK TEKLİF ALMA YÖNTEMİ İLE SATILACAKTIR.


Muhammen değerleri 16.000-480.000 TL arasında konutlar; İstanbul (Bağcılar, Bayrampaşa, Esenler, G.O.Paşa ve Pendik), Ankara (Akyurt, Elmadağ, Etimesgut ve Kazan), Antalya (Alanya ve Finike), Aydın (Didim ve Kuşadası), Balıkesir (Edremit), Bursa (Karacabey ve Mudanya), Çorum, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Hatay, İzmir (Kemalpaşa), Kocaeli (Başiskele, Gölcük ve Kartepe), Malatya, Muğla (Bodrum, Fethiye ve Milas), Nevşehir, Sakarya (Kaynarca), Samsun (Atakum ve Bafra), Tekirdağ (Çorlu), Uşak, Yalova (Armutlu ve Çınarcık), Zonguldak (Ereğli) il ve ilçelerinde,

Muhammen değerleri 10.000-368.000 TL arasında ofisler, dükkanlar, binalar; İstanbul (Zeytinburnu), Adana (Seyhan), Ankara (Çankaya, Keçiören, Mamak ve Pursaklar), Antalya (Alanya, Muratpaşa ve Kumluca), Bursa (Yenişehir), Denizli (OSB), Düzce (Akçakoca), Kocaeli (Gölcük...