20 / 07 / 2024

hürsiad iş gezisi

hürsiad iş gezisi

Ankara'da bin 500 üyesi ile önemli faaliyetlere imza atan Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ne üye bir grup iş adamı dernek başkanı Yusuf Sancı ile birlikte Brezilya'nın ticaret merkezi olan Sao Paulou'ya iş gezisi düzenledi...

Bozcaada'ya da Tiny House yasağı geliyor! 

Bozcaada ilçesinde belediye tarafından, kaçak konaklamanın önüne geçmek için adada son zamanlarda artan "Tiny House" olarak adlandırılan tekerlekli ahşap evler için mühürleme işlemi yapıldığı duyuruldu.

Şişli'nin Kanal İstanbul'unda sular durulmuyor!

"Şişli'nin Kanal İstanbul'u" şeklinde bilinen ve Şişli Belediyesi'nin iki defa mühürlediği inşaatta Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın belediye yetkililerini yetki aşımıyla suçladığı, yetkilileri soruşturma açmakla tehdit ettiği iddia edildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Eğitim Bakanlığı’ndan kararlı adım: 2000’e yakın merdiven altı kurs kapatılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren toplam 1.825 kurs hakkında denetim ve kapatma işlemleri başlatma kararı aldı. Yasal izni olmadan faaliyet gösteren bu yerlere hem mühürleme işlemi uygulanacak hem de işletme sahiplerine idari para cezası kesilecek. 

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Müteahhitlerden son dakika çağrısı: Sorunlarımız çözülsün konut üretmeye başlayalım!

Müteahhitler, son iki senedir yaşanan sorunlar sebebiyle konut üretemediklerini, İstanbul başta olmak üzere deprem riskine karşı büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün hızlanması için hükümetten çözüm beklediklerini belirttiler..

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Öğretmen ve aşçı maaşları arasındaki fark gözlerinizi açacak!

Bir Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki (YİBO) maaş uçurumu, Hür-Sen Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı öğretmen Levent Kuruoğlu tarafından gündeme getirildi. Yapılan açıklamaya göre, aynı okulda çalışan aşçı 27 bin TL maaş alırken öğretmenler ise sadece 18 bin TL maaşla yetinmek zorunda

Xiaomi Pad 6 Tablet en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek çözünürlüklü ve yüksek tazeleme hızına sahip ekranıyla ön plana çıkar. cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisi, yüksek performans ve hızlı işlem gücü sağlar.  Xiaomi Pad 6 Tablet  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kace Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kace Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kartay tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüme yeni teşvik müjdesi! Kiralar arttı, şimdi sıra kredide!

Kentsel dönüşümün hızlanması için önemli adımlar atılmaya devam ediliyor. Kira yardımları 1.000-1.500 TL'den 2 bin-3 bin 500 TL bandına çıktı. İkinci hamle ise dönüşüm kredilerinde olacak. İşte detaylar...

Cyberpunk 2077 4K hız için güncelleme aldı

Cyberpunk 2077 oyunu için yüksek kare hızlı güncelleme bekleniyordu. Müjdeli haber geldi ve kare hızlarını 4K ayarlarında yüzde 50'den fazla artırabilir güncelleme paylaşıldı

hürsiad iş gezisi Haberi

hürsiad iş gezisi

Ankara'da bin 500 üyesi ile önemli faaliyetlere imza atan Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ne üye bir grup iş adamı dernek başkanı Yusuf Sancı ile birlikte Brezilya'nın ticaret merkezi olan Sao Paulou'ya iş gezisi düzenledi. Çoğunluğunu inşaat sektöründe faliyet gösteren işadamlarının oluşturduğu heyet ilk olarak 45 milyon nüfusu ve Brezilya'nın yüzde 40 oranında ticaretin döndüğü Sao Paulo eyaletininde ticari görüşmeler yaptı. 


İlk olarak Brezilya, Uruguay ve Şili'de onlarca şubesi olan Abyara emlak şirketi genel müdürüne konuk olan iş adamlarına Brezilya'da emlak fiyatları, arsalar ve imar durumları ile devletin bu işlere nasıl yaklaştığı anlatıldı. Geçtiğimiz yıl 12 milyar dolarlık satış yapan şirketin Genel Müdürü Walter Somen iş adamlarına şehrin neresine ne yapılabileceğini anlatırken, devletin önce altyapı kurduğu ardından özel sektörün önünü açtığını...