30 / 04 / 2024

Hüseyin Aslanın babasıHüseyin Aslan kimdir

Hüseyin Aslanın babasıHüseyin Aslan kimdir

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı ve Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın 88 yaşındaki babası Mehmet Aslan tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Altınların babası İslam Memiş, “Vakti geldi” diyerek büyük haberi duyurdu!

Global piyasalarda yaşanan gelişmeler sonrası ons altın 2 bin doları aşmasıyla birlikte gram altın da 1260 TL seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Altın fiyatlarına ilişkin süreci yakından takip eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş “Vakit geldi” diyerek uyardı.

Altının babası İslam Memiş’ten peş peşe çok konuşulacak açıklamalar: “Haziran sonunda...”

Altın fiyatları ne kadar sorusunun cevabı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Aynı zamanda altının gidişatı araştırılırken, henüz altın almayanlar ya da alacak olanlar son durumu merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yine altına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu

Altının babası İslam Memiş’ten peş peşe çok konuşulacak açıklamalar: “Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin!”

Dolar ve Euro’da yaşanan hareketleri günleri Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş değerlendirdi. Memiş, “Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin” dedi.

Deprem bölgesinde ekmek aslanın ağzında! Esnaf feryat etmeye başladı

Zelzelenin ardından harabeye dönen bölge de esnaf en çok etkilenenler arasındaydı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2023'ün Ocak ve Şubat aylarında 23 bin 592 esnafın iflas ettiğini belirtti.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gök tarafından kuruldu.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400  bin TL sermaye bedeli ile Sabri   Aslan tarafından kuruldu.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Lidya Yapı'nın acı günü! Çetin Oktay vefat etti!

Lidya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Oktay'ın babası Çetin Oktay vefat etti.  

Kaçak binaların tapuları ne olur? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının sağlığında kendisinden dükkan satın alan vatandaşın babasının vefatından sonra kardeşleri tarafından mahkemeye verildiğini dile getirerek söz konusu binanın kaçak olması sebebiyle mahkeme sonucunun ne olacağı sorusu yöneltildi.

Hüseyin Aslanın babasıHüseyin Aslan kimdir Haberi

Hüseyin Aslanın babasıHüseyin Aslan kimdir

DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın 88 yaşındaki babası Mehmet Aslan tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Mehmet Aslan, Narlıdere Şehitlik Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından memleketi Uşak'ta toprağa verildi. 

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı ve Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın babası 88 yaşındaki Mehmet Aslan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Aslan'ın Narlıdere Şehitlik Camii'nde düzenlenen cenaze namazına AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, AK Parti Milletvekili İlknur Denizli, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Taşer, DSP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Selçuk Karakülçe, İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar...