05 / 05 / 2024

iç mimarlara imza yetkisi

iç mimarlara imza yetkisi

İç Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Osman Sandaloğlu, "İç mimarlarımız artık inşaat şantiyelerinde imza yetkisine sahip olabilecekler. Çevre ve şehircilik Bakanlığı’nda son görüşmeler yapılmıştır" dedi.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

İstanbul Barosu, kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlattı!

Son günlerde mülklere el konulacağı iddiasıyla sık sık gündem olan yeni kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlatıldı. İşte İstanbul Barosu tarafından başlatılan o kampanya ile ilgili yapılan açıklama...

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlara müjde! Zam ve tazminatla ilgili karar geldi! 

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kapsamda, bu statüde olan peyzaj mimarı ve iç mimarlar zam ve tazminat kapsamına dahil edildi. İşte detaylar...

O ilde yabancıya konut satışına karşı imza kampanyası başlatıldı! 

Sosyal medya üzerinden organize olan bir grup, Antalya’da yabancılara konut satışının yasaklanması için imza kampanyası başlattı. Başlatılan imza kampanyası 10 bine ulaştı. 

26 sivil toplum kuruluşundan Kanal İstanbul için imza kampanyası!

26 Haziran tarihinde ilk kazmanın vurulacağı açıklanan, çılgın proje olarak lanse edilen ve kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesine yapılan itirazlar artıyor. STK'lar tarafından bir imza kampanyası hayata geçirildi.

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

İLADER'den Ayasofya için imza kampanyası!

İlim Adamları Derneği (İLADER) Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi için imza kampanyası başlattı.

iç mimarlara imza yetkisi Haberi

iç mimarlara imza yetkisi

Türkiye genelinde sadece birkaç ilde faaliyetlerini sürdüren İç Mimarlar Odası, yeni bir oluşuma giderek tüm illere temsilcilikler atamaya başladı. Kahramanmaraş’a da Osman Sandaloğlu temsilci olarak atandı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Osman Sandaloğlu, "Kahramanmaraş’ta odamıza üye olan iç mimarların sayısı 20 olunca şube olabileceğimiz müjdesini de bugün aldım. Kendilerine teşekkür ediyorum. 2-3 ay içerisinde Türkiye genelinde büyük gelişmeler yaşandı. 30 kentte teşkilatlanmış bulunuyoruz. Kahramanmaraş’ta da birkaç ay içerisinde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Merkezimizin benden ilk isteği ilk önce şehirdeki bütün iç mimarlara ulaşarak onların odalara kayıtlarını yaptırmaktır. İlk işimiz budur. Hep beraber Kahramanmaraş İç Mimarlar Odası’nı inşallah çok yakında kuracağız" dedi.

Bundan sonra iç mimarların birlikte olduğunu ve büyük bir güç olduğunu belirten Sandaloğlu, "Bundan sonra iç mimarlar olarak ben yoktur, biz...