03 / 05 / 2024

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy

Girne için beklenen açıklama yapıldı. Yüksek katlı projelere karşı vatandaşın tepkisi yükselince, bakanlık ilk adımı attı. Girne için yeni bir emirname değişikliği hayata geçti.

Tapu Daireleri nasıl çalışıyor? Çalışma saatleri ve randevu sistemi nasıl işliyor? 

Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'ne başvuru yapmadan önce çalışma saatleri, randevu sistemi ve gerekli belgeler gibi konularda bilgi sahibi olmak zaman kazanmanızı ve işlemlerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Mesai saatleri değişiyor! Çalışma günü ve saatleriyle ilgili öneri resmen kabul edildi! 

Mesai saatlerinin değişeceği konusu son zamanlarda en çok araştırılan konutlar arasında gelirken, sonunda beklenen haber geldi. TBMM Genel Kurulu'nda da AK Parti'nin 'çalışma gün ve saatlerine' ilişkin grup önerisi kabul edildi.

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! Haftalık çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor?

Milyonlarca çalışanı- yakından ilgilendiren haftalık çalışma saatlerinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki haftalık çalışma saatleri değişecek mi? çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor? İşte son dakika gelişmesi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Devlet Su İşleri personel alımında Temmuz 2023 müjdeleri peş peşe geldi! DSİ KPSS şartsız personel alacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında Temmuz 2023 müjdeleri peş peşe geldi... DSİ KPSS şartsız personel alacak... Kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! KPSS şartsız bu personel alımını sakın kaçırmayın

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... KPSS şartsız bu personel alımını sakın kaçırmayın... İşte DSİ personel alımı ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Birliği oturma ve çalışma izni alımına kolaylık getiriyor

Avrupa’da çalışmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, artan işgücü açığına çözüm arayışları çerçevesinde, oturma ve çalışma izni düzenlemesi konusunda anlaşmaya vardı.

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün... Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın...

Dışişleri Bakanlığı yurt dışı memur alımını duyurdu! KPSS’siz yurt dışı çalışma imkanını sakın kaçırmayın!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde. Dışişleri Bakanlığı personel alımını duyurdu. İşte detaylar!

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy Haberi

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy

Kıbrıs emlak ve Kıbrıs inşaat sektörü için sıcak gelişme..


İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, “2016 Girne Beyaz Bölge Emirname Değişikliği”nin hayata geçtiğini açıkladı. 


İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, “2016 Girne Beyaz Bölge Emirname Değişikliği”, yoğunluklar, binalar arası mesafe, bina cephe uzunlukları, kat yükseklikleri ve yapı arsa oranları olmak üzere beş konuda değişiklik yapılmasını içeriyor.


10 KATTAN 7 VE 5’E

Kentin mevcut dokusu, silueti ve ölçeğini korumak, ışıklandırma, havalandırma ve sokak kalitesini sağlamak amacıyla halen 10 kat ve 34 metre olan bina yüksekliğini içeren düzenleme, “2016 Girne Beyaz Bölge Emirname Değişikliği” ile ana caddelerde 7 kat (25 metre), ana caddeler dışındaki diğer bölgelerde 5 kat (20 metre) olarak düzenlendi.


Girne Beyaz Bölge Emirname değişikliğinin amacının, İmar Planı’nın yürürlüğe gireceği zamana kadar...