28 / 04 / 2024

ido iptal olan seferler

ido iptal olan seferler

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), internet sayfasından olumsuz hava koşulları nedeniyle bu sabah yapılması planlanan tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

İDO'dan sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle öğleden sonraki seferlerini de iptal etti. İDO'nun internet sitesinde hızlı feribot ve dış hat deniz otobüslerinin iptal edilen seferleri açıklandı.

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Tapu iptal davaları, ayni haklara zarar verecek nitelikte olan, usulsüz ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan davalardır. Genelde tescil davası ile açılan bu tür davalardan biri de kardeşler arası tapu iptal davasıdır. Peki kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?

Hisseli tapu, mülkiyeti birden fazla kişiye ait olan bir gayrimenkulün belgesidir. Peki, hisseli tapuda habersiz satış yapılır mı? Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?  İşte ayrıntılar...

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Son dakika... Beklenen müjde geldi, sayılı günler var! EYT’den emekli olan kaç lira maaş alacak?

Ülkeyi sarsan deprem felaketinin ardından meclis çalışmalarına ara verilmesiyle birlikte, mecliste son aşamasında olan EYT çalışmalarına da ara verilmiş oldu. EYT’de sürecin uzaması ise ‘EYT iptal mı edilecek?’ sorularını akla getirmişti. Ancak son dakika müjdesi geldi.  Peki EYT’nin çıkacağı tarih

Kanal İstanbul'un tren hattı ihalesi iptal edildi! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda son dakika!

Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul geçişi demiryolu hattı inşaatının, danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi iptal edildi. İhalenin, şartnamenin tekrar düzenlenerek rekabet imkanının arttırılması amacıyla iptal edildiği belirtildi. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Benzine bu geceden itibaren zam kararı iptal edildi! Benzin 6 Temmuz'da kaç liradan satılacak?

Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak olan sürücülerin merakla beklediği benzin mazot ve LPG'ye indirim haberi yerine zam haberi gelmişti. Gelen son dakika bilgisine göre zm iptal edildi. Peki benzin mazot ve LPG kaç liradan satılacak.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Mirastan feragat sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Miras hukuku kapsamında miras bırakacak olan kişi bir mirasçısı ile arasında karşılık olmadan ya da bir karşılığa yönelik olarak mirastan feragat sözleşmesi imzalayabiliyor. Peki, mirastan feragat sözleşmesi nasıl iptal edilir? İşte tüm detaylar..

Kanal İstanbul iptal edilmedi! 1 ihalesi iptal!

Danıştay tarafından, Kanal İstanbul geçişi çerçevesinde Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan demiryolu hattının pazarlık usulüyle ihaleye verilmesini hukuka aykırı olarak belirledi ve ihale için iptal kararını verdi.

Göcek’i denizden ayıracak olan imar planını mahkeme iptal etti!

Muğla Fethiye ilçesinin turizm merkezlerinden biri olan Göcek sahil şeridine yapılacak marina mahkeme tarafından iptal edildi. Fakat bu iptal kararına rağmen inşaatın durmaması gibi marinaya da ruhsat verildi. 

ido iptal olan seferler Haberi

ido iptal olan seferler


İstanbul ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), internet sayfasından olumsuz hava koşulları nedeniyle bu sabah yapılması planlanan tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerini iptal ettiğini duyurdu.


İDO, tarafından iptal edilen seferlerle ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:


"Olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferleri geçici bir süre karşılıklı olarak iptal edilmiştir.

12-01-2015 0730 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü

12-01-2015 0800 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü

12-01-2015 0900 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü"


BUDO'dan sefer iptalleri: 

    

Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

      

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) deniz otobüsü seferi, olumsuz hava...