26 / 05 / 2024

İETT otobüsleri ücretsiz

İETT otobüsleri ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, yarın okulların açılması nedeniyle alınan önlemlerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Topbaş, ilk gün toplu taşıma araçlarının saat 13.00'a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Özel halk otobüslerinden ücretsiz kartlara engel

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişileri ayın sadece ilk dört günü araçlara kabul edeceklerini bildirdi.

65 yaş üzeri toplu ulaşımda yeni formül: 65 ila 75 yaşındakiler indirimli, 75 yaş üzeri ücretsiz!

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra 65 yaş üzeri toplu taşımanın ücretsiz kullanılması tartışmalara neden oldu. Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim itibariyle bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamasının ardından 65 yaş üzeri ulaşımda yeni formül ortaya atıldı.

Otobüsçüler yeni düzenleme istedi: 'Ücretsiz biniş' tüm illerde kalkabilir

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, ücretsiz binişlerle ilgili bir düzenleme istediklerini söyledi. Eğer tarafları memnun eden bir çalışma olmazsa tüm illerde ücretsiz binişler durdurulacak.

Belediye, Akaryakıt Zammının Etkisiyle Ücretsiz Binişleri Sonlandırdı!

Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akaryakıta yapılan ÖTV zammının ardından toplu taşıma sektörünün sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla önemli bir karar aldı.

15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? 15 Temmuz resmi tatil mi?

Kamuda görevli olan birçok vatandaş 15 Temmuz resmi tatil mi? diye sorgularken, vatandaşlar ise 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray bayramda ücretli mi? Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? İşte ayrıntılar!

Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Peki, 27 Haziran 2023 Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs, otobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi, bedava mı? İşte, detaylar…

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Bugün otobüsler ücretsiz mi? 12 Eylül bugün toplu taşıma, İETT bedava mı? Metro bugün ücretsiz mi?

Okulların açıldığı ilk gün yani 12 Eylül, toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.

İETT otobüsleri ücretsiz Haberi

İETT otobüsleri ücretsiz

AKOM'da düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, okulların açılması nedeniyle trafiğin aksamaması için kent genelindeki kazı çalışmalarına da ara verileceğini söyledi. Topbaş, okul servislerinin İSPARK'ta 14.00'a kadar ücretsiz park edebileceğini belirtti. 

Başkan Topbaş, "Öğrencilerin, ailelerin ve velilerin heyecanının yatıştırması adına İstanbullulardan özellikle Pazartesi itibariyle mümkün mertebe toplu taşıma araçlarını kullanmalarını mümkün olduğunca bireysel taşıma araçlarını tercih etmemelerini rica ediyoruz. Pik saatlerde zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını öneriyoruz" dedi.


 "BİN 250 POLİS, 800 JANDAMA VE BİN ZABITA BİRLİKTE GÖREV YAPACAK"


Başkan Kadir Topbaş, "Özellikle 06.00-13.00 arasında ilk gün toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Arzu ediyoruz ki bunlar tercih edilsin. Yine toplu taşıma araçlarına ilaveler yaptık. 400 bin insanımızı taşıyacak destek otobüsleri devreye sokuyoruz. Bu çalışmalarda özellikle Bin 250 polis, 800...