12 / 05 / 2024

Iğdır okul sayısı

Iğdır okul sayısı

Iğdır’da, bu yıl içerisinde eğitime 50 milyonluk yatırım yapılacağı bildirildi. Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, 2015 yılı içerisinde Iğdır’a 50 milyonluk eğitim yatırımı yapılacağını söyledi.

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 87 bin 327 kişi azaldı! Küçük yatırımcı satıyor, yabancı alıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının 87 bin 327 kişi azalarak 8 milyon 486 bin 149'a indiğini açıkladı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Satışlar düşerken, zenginlerin elindeki konut sayısı artıyor! Sektörde tehlike çanları çalmaya başladı!

Türkiye'de konut sahipliği sorunu büyüyor. Bir taraftan konut sahipliği düşerken kiracılık artıyor, diğer taraftan da satışlar düşerken zenginlerin ellerindeki konut sayısı artıyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte Babuşcu'nun o yazısı...

IEA raporuna göre; yollardaki elektrikli araç sayısı 10 kat artacak

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Dünya Enerji Görünümü 2023 raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda 2030 senesinde hayatımızda nelerin değişeceği ve elektrikli araç sayısında artacağı belirtidi. İşte ayrıntılar...

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Borsadan sonra kriptoda da çılgın artış! Yatırımcı sayısı 425 milyonu buldu!

Kripto para piyasalarının meydana getirdiği değere ve dünya çapında kriptonun ne kadar benimsendiğine yönelik yeni bir rapor yayımlandı. New World Wealth’e göre, küresel çapta toplam kripto para yatırımcısı sayısının 425 milyonu buldu.

Borsada yeni rekor! Yatırımcı sayısı 7 milyonu geçti!

Borsa İstanbul’da yatırımcı sayısındaki hızlı yükseliş sürüyor. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK)  tarafından paylaşılan verilere göre, pay piyasalarındaki bakiyeli yatırımcı sayısı da 7 milyon 140 bin 215 kişiye ulaşarak rekor kırdı.

Borsada rekor üstüne rekor! Yatırımcı sayısı bir ayda 657 bin kişi arttı!

Borsa İstanbul'da rekor rallisi sürerken yatırımcı akını da devam ediyor. Merkezi Kayıt Kuruluşu'ndan edinilen bilgilere göre borsada yatırımcı sayısı 6 milyon 257 bin 415 kişi ile rekor tazeledi. Buna göre, 2 haftada yatırımcı sayısındaki artış 627 bin olurken, 30 günlük artış 1 milyon 158 bin oldu

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

İkinci el araçlarda düzenlemeye aykırı ilan sayısı 5 binin altına indi! 

Ticaret Bakanlığı, 2.el araçların, sıfır satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanmamasına ilişkin kısıtlamadan önce 20 bin civarındaki düzenlemeye aykırı ilan sayısının, son incelemeye göre 5 binin altına indiğini kaydetti.

Hisse senedi yatırımcı sayısı 30 Haziran haftasında geriledi!

Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) verilerine göre hisse senedi yatırımcı sayısı 30 Haziran haftası itibarıyla 106 bin 469 kişi azaldı. 

Borsaya yerli yatırımcı ilgisi patladı! 3 yılda 5,5 milyon kişi borsayla tanıştı, yatırımcı sayısı 10 milyona koşuyor!

Pandemi döneminde alternatif getiri arayışıyla birlikte borsaya artan ilgi sürüyor. Son 3 yılda 5,5 milyona yakın kişinin pay piyasasıyla tanıştığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde yatırımcı sayısının 10 milyonlara çıkması bekleniyor.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 80 bin 914 kişi yükseldi! Pay senedi yatırımcı sayısı 4 milyon 764 bin 694 oldu!

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısı 16 Haziran haftası itibarıyla 80 bin 914 kişi yükseldi. Bir önceki hafta 4 milyon 683 bin 780 olan pay senedi yatırımcı sayısı, geçtiğimiz hafta 4 milyon 764 bin 694'e ulaştı. 

Iğdır okul sayısı Haberi

Iğdır okul sayısı

Iğdır’da, bu yıl içerisinde eğitime 50 milyonluk yatırım yapılacağı bildirildi.

Açıklamada bulunan Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, 2015 yılı içerisinde Iğdır’a 50 milyonluk eğitim yatırımı yapılacağını söyledi. Cirit , “Iğdır için zaruri olan Enginalan köyüne yapılacak olan 16 derslikli zihinsel engelliler okulu ve yemekhanesi, çevre yoluna yapılacak olan yeni Anadolu lisesi, Halfeli Caddesi’ne yapılacak olan büyük tip halk eğitim merkezi ve Tuzluca ilçesine meslek lisesinin zemin etütleri bitti, yakında ihaleye çıkacak. 50 milyona mal olacak olan bu yatırımlar 2017 yılında hizmete girecektir” dedi.

Eylül ayı içinde 16 derslikli 200 kişilik öğrenci yurdu olan okulun temelinin atılacağını belirten Cirit, “Iğdır’da derslik olarak sıkıntılarımızı gidermiş olacağız. Hedefimiz 30 kişilik sınıflar oluşturmak" diye...