17 / 05 / 2024

ığdırda ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yapımı

ığdırda ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yapımı

Iğdır Aralık Kaymakamlığı ile İlçe Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından, ihtiyaç sahibi 6 aileye prefabrik ev yapıldı. Kaymakam Tolga Kamil Ersöz, ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek için sürekli çalıştıklarını söyledi...

Ev sahibi kiracı savaşında en çok kim mağdur oldu? Vatandaşlar ne dedi? 

Son günlerin gündemden düşmeyen ev sahibi kiracı savaşı hız kesmeden devam ediyor. Peki ev sahibi kiracı savasında kim haklı? Vatandaşlar bu konu ile ilgili ne dedi? 

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Nisan ayının başlaması ile beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında da evde bakım maaşlarının ödeme tarihi de merak edilen konular arasında yer aldı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ödemelerin bu ay da zamanında yapılacağı kaydedildi.

İhtiyaç sahibi ailelere her ay 1.250 TL destek ödemesi veriliyor! Ödemeler yarın başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen, destek ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor.

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan'dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelere destek olabilmek için  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını duyurdu.

Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi! İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verilecek!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verileceğini belirtti. 

İhtiyaç sahibi aileler dikkat! Bakan açıkladı: Hesaplara ortalama 3 bin 571 TL yatırıldı! Hemen kontrol edin! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere SED yardımı kapsamında bu ay yapılan ödemeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen devlet destekleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir sosyal yardım programını içeriyor. Bu programlardan "Devlet Barınma Yardımı" maddi sorun yaşayanlara geri ödemesiz hibe para desteği veriliyor.

1250 TL her ay hesaplara yatırılıyor! İhtiyaç sahibi herkes hemen alıyor! Aile Destek Ekim ayı ödeme takvimi...

İhtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşın hesabına her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapılıyor. Destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor.

İhtiyaç sahibi olan herkes faydalanıyor! 2024'te zamlar peş peşe gelecek! Evde bakım, 65 yaş,dul ve yetim, aile destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi her vatandaşa sosyal destek ödemesi yapıyor. Yeni yılın gelmesiyle birlikte sosyal destek ödemeleri arttırılacak. İşte 2024 sosyal destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

İhtiyacı olanlara burs ve gıda yardımı yapılacak! İşte detaylar!

Türkiye'de, düşük gelirli ailelere yönelik çeşitli sosyal yardım programları bulunmaktadır. Bu programlar, gıda, nakit para, erzak, burs ve maaş gibi farklı destekler sunarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaktadır. Bu sosyal yardımlar VGM tarafından sağlanmaktadır.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi: İhtiyaç sahiplerine barınma ve gıda yardımı!

3294 sayılı Kanun çerçevesinde yürütülen 'BARINMA - GIDA' programı kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda temel ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından karşılanıyor. 

İhtiyaç sahibi öğrencilere destek: 'Askıda Kırtasiye' kampanyası!

Erzincanlı Gençler, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla duygusal bir adım atıyor. Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, "Askıda Kırtasiye" adını verdikleri kampanyayla öğrencilerin kırtasiye masraflarını hafifletmeyi amaçlıyor. 

Resmi Gazete'de yayımlandı: İhtiyaç sahibi hanelere kömür yardımı geliyor!

Resmi Gazete'de, ihtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına dair karar yayımlandı. İşte karara ilişkin tüm detaylar...

ığdırda ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yapımı Haberi

ığdırda ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yapımı


Iğdır Aralık Kaymakamlığı ile İlçe Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından, ihtiyaç sahibi 6 aileye prefabrik ev yapıldı.


Kaymakam Tolga Kamil Ersöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek için sürekli çalıştıklarını söyledi.


Özellikle barınma konusunda 6 aileye prefabrik ev yaptıklarını ve bu evleri ailelere teslim ettiklerini belirten Ersöz, "İlçemize bağlı Hasanhan köyündeki evsiz veya evleri oturulacak durumda olmayan vatandaşlarımıza 6 adet prefabrik evi teslim ettik. 7 adet prefabrik evimizin inşaatı devam etmektedir. Yapımı devam eden evlerimizi de bir an önce bitirip ailelerimize teslim edeceğiz. Biz ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit edip, bu ailelerimize gerekli yardımları yapmaya devam edeceğiz"...