28 / 04 / 2024

iki dev otopark

iki dev otopark

İSPARK, İstanbulluların Marmaray'ı kullanıp kent trafiğindeki araç yükünü azaltması için Kazlıçeşme ve Kozyatağı'na 1500 araçlık iki otopark yapacak. Yeni otoparklar sayesinde birçok araç sürücüsünün köprü trafiğine girmeyecek...

Merkez Bankası ve BDDK duyurdu: Tüketici kredilerinin 444 milyar 533 milyon TL'si konut!

TCMB ve BDDK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre konut kredisi hacmi belli oldu. İşte o iki dev kurumun açıkladığı son dakika konut kredisi rakamları...

İki dev kurum açıkladı! Tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen tüketici kredisi kullanım rakamlarını açıkladı. Peki tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Ford Kuga ve Puma fiyat listesi belli oldu! İki dev modelin fiyatı açıklandı! İşte Ford Kuga ve Puma 2024 fiyat listesi

Ford otomobil markasının en çok tercih edilen iki modeli olan Kuga ve Puma modellerinin fiyat listesi merak ediliyor. Peki Ford Puma ne kadar? Ford Kuga 2024 fiyatı kaç lira?  Ford Puma ve Kuga 2024 fiyat listesi.

İki dev kurumdan son dakika kredi açıklaması! Tüketici kredisi kullanımı...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen kredi rakamlarını açıkladı. İşte İşte tüketici kredisi kullanımında son durum...

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Akaryakıt piyasasında satın almalar sürecek! İki dev şirket daha satılabilir

Akaryakıt sektöründe satışlar artıyor. Petrol Ofisi'nin taşları yerinden oynatan hamlesinin ardından piyasa iyice hareketlendi. Aynı zamanda iki şirket daha satış için pazarlık masasında.

Konut sitelerinde otopark alanı krizi: İki ve daha fazla aracı olanlardan park ücreti isteniyor! 

Konut sitelerinde, iki ve daha fazla aracı olan site sakinlerinden park ücreti talep edildiği gündeme geldi. Peki bu durum usulsüz mü? İşte ayrıntılar...

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

Skoda Scala’ya iki zam birden geldi! Ne kadar zam geldi? Scala’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Scala modeline temmuz ayı itibari ile iki zam birden yaptığını açıkladı. Önce temmuz ayının başlangıcında Scala modeline tam 225 bin 500 TL’lik dev bir zam yapan Skoda, şimdi de 17 bin 334 TL daha zam yaptığını duyurdu.

Son depremler! 8 Haziran Perşembe deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Son deprem listesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki dev depremlerin ardından her sarsıntının deprem olup olmadığı sorgulanıyor. İşte 8 Haziran Perşembe son deprem listesi ayrıntıları!

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak... Dev Banka iki farklı rakam açıkladı... Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın...

Pazartesi günü dolar bu kadar olacak! Son nokta! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

ABD merkezli banka Wells Fargo doların pazartesi günü doların ne kadar olacağını açıkladı. Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar

Ziraat Bankası ve Türk Telekom iş birliği ile yapılan kampanya ilgili herkesi mutlu etti. Faturaların ateş pahası olduğu şu dönemde yapılan kampanya uygun fiyatlı paketi halka sunuyor. Peki kampanyadan nasıl faydalanılacak? kampanyanın şartları nedir?

iki dev otopark Haberi

iki dev otopark

İSPARK, İstanbulluların Marmaray'ı kullanıp kent trafiğindeki araç yükünü azaltması için Kazlıçeşme ve Kozyatağı'na 1500 araçlık iki otopark yapacak.


Vatan gazetesinden Mert İnan'ın haberine göre, İstanbul trafiğindeki araç yükünü büyük ölçüde azaltması beklenen tarihi Marmaray Projesi'ne entegre yeni otoparkların yapılacağı açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK tarafından yapılacak yeni otoparklar sayesinde birçok araç sürücüsünün köprü trafiğine girmeden Marmaray'a teşvik edilmesi planlanıyor.



İstanbul'da hali hazırda devam eden "Park et devam et" projesi sayesinde her gün 100 kilometre uzunluğa denk gelen aracın trafikten çekildiği, 32 noktada 10 bin araç kapasite ile hizmet verildiği belirtiliyor. Günde 1 milyon yolcu taşıması beklenen Marmaray'a entegre yapılacak yeni otoparklarla binlerce aracın trafikten çekilmesi hedefleniyor. İBB yetkilileri, Marmaray Projesi'ne entegre yeni otopark alanlarının çok yakın zamanda faaliyete geçeceğini vurgulurken,...