09 / 05 / 2024

İkinci El jeneratör Departmanı

İkinci El jeneratör Departmanı

Sektörün lider markası Aksa Jeneratör, güvenilir ve profesyonel ikinci el ürün hizmeti vermek için kendi bünyesinde oluşturduğu İkinci El Departmanı ile tüm alım satım işlemlerinde kullanıcılarına hizmet desteği veriyor.

400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lira. Otomobil sektörü kredi kartına 12 taksitle çıkış yolu arıyor!

Merkez Bankası’nın politika faizini yükselmesi, sıfır otomobillerde uygulanan kampanyaları olumsuz etkiledi. İkinci el otomobil pazarında ise kredi kartına taksit ve senetle satış dönemi başladı. Krediler nedeniyle gelinen noktada sektörün sürdürülemez noktaya geldiğini belirtti.

Sıfır otomobil alanlar dikkat! Ekspertiz hizmeti alırken bilinmesi gerekenler!

İkinci el araçlar için kullanılan ekspertiz servisinde bilinmeyen yönler gündemdeki yerini koruyor. Sıfır otomobil alanların çoğu da bu hakları maalesef bilmiyor. Bu süreçte, ekspertiz uzmanı sıfır otomobil alanlara ya da alacaklara önemli açıklamalar yaptı. 

BİM'den seçili ürünlerde indirim! İşte 16 Ocak 2024 BİM aktüel indirimli ürünler...

Yeni BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi yayımlandığını duyurdu. BİM 16 Ocak 2024 Salı aktüel ürünler kataloğunda onlarca ürün indirimli fiyatı ile yer almaktadır. İşte detaylar...

Chery'den 600 bin TL'ye sıfır model SUV!  

İkinci el araç fiyatlarındaki balon patlayacak gibi gözüküyor. Çinli otomobil üreticisi Chery, 600 bin Türk Lirası'na sıfır kilometre SUV sattığını açıkladı. İşte haberin detayları...

İkinci el otomobilde galericilerin 'Keriz silkeleme' taktiği ayyuka çıktı!

İkinci el otomobilde yüzde 30’a varan fiyat düşüşü var. Sektörde, 2024 yılında sıfır araç fiyatlarının döviz kuru kaynaklı yükseleceği, bu nedenle 2. elin hareketleneceği, bunu bilen galerilerin topladıkları araçları 2024 yılında yüksek fiyattan satacağı konuşuluyor.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

İkinci el otomobil satışlarında rüzgar tersine döndü! Yatırım devri kapandı, fiyatlar düşüşe geçti!

Otomobil almak isteyenleri heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya başladı. İkinci el araç piyasasında Rüzgar tersine döndü. Satılık ilanları ikiye katlandı.

İkinci el fiyatlarda yüzde 20’lik düşüş yaşandı!

Devletin aldığı tedbirler otomobil fiyatlarındaki artış yavaş yavaş düşmeye başladı. İkinci el otomobillerde görülen yüzde 20'lik fiyat düşüşü talebi artırdı. Ancak lüks araçların kredilere ulaşamama durumu vatandaşların orta sınıf araçlara olan ilgisini daha da artırdı.

İkinci el araç almak isteyenlere müjde! Fiyatlar yüzde 10-15 düştü! Bakan Bolat resmen açıkladı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İkinci el fiyatlarında araçta yüzde 10-15 düşüşler var. Sıfırda artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı. ‘Araç yok' kelimesi gündemden büyük oranda düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir sürece girdik" şeklinde konuştu.

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

İkinci el araç piyasası bekleme dönemine geçti! Yatırımcı azaldı, satışlar yavaşladı!

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el araba piyasası ile ilgili aldığı önlemlerden sonra ikinci el araba piyasasında yatırımcılar azaldı ve satışlarda azalma meydana geldi. Peki ikinci el otomobil fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil fiyatları ne olacak?

İkinci el araçlarda yeni kriterler! Artık daha da zorlaşacak

İkinci el araçların sıfır kilometre araç fiyatlarını aşmasını engelleyen düzenlemelerin takibine yönelik bir bilgisayar yazılımı yapılacak. Araç devir işlemleri sırasında, '6+6' düzenlemesinin takibi gerçekleştirilebilecek. İşte tüm ayrıntılar...

İkinci el otomobil satışlarında yeni dönem yarından itibaren başlıyor!

İkinci el araçların, üretici ya da distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatlarının üzerinde bir fiyattan pazarlanamamasına ilişkin kısıtlama yarın devreye giriyor.

İkinci El jeneratör Departmanı Haberi

İkinci El jeneratör Departmanı

İkinci el jeneratör tercihi maddi açıdan avantajlı fırsatlar sunuyor. Enerji ihtiyacınıza uygun jeneratörün belirlenmesi, jeneratörün yaşı, çalışma saati, kullanım şekli, bakım hizmeti, fiziksel aşınma ve yıpranma, üretici geçmişi ve itibarı ikinci el jeneratör seçiminde belirleyici unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. Aksa Jeneratör, ikinci el jeneratör grupları alanında, uzman mühendisler ve eğitimli çalışanlarıyla jeneratörü bulunduğu ortamda, en iyi şartlarda inceliyor ve optimum fiyatlarla kullanıcılarına sunuyor. 

Kesintisiz enerji, kusursuz hizmet ile birleşiyor

Üretici geçmişi ve itibarının öne çıktığı ikinci el jeneratörlerde, bilinmeyen markalarda yaşanan sorunlara ve  jeneratörün geçmişte yapılan bakımlarına dikkat etmek gerekiyor. İkinci el jeneratörlerde yaşanacak sorunların önüne geçmek ise ürünün geçmişiyle ilgili kayıtlı bilgilerin incelenmesine bağlı.

Aksa Jeneratör güvencesiyle donatılmış ikinci el jeneratörler, kalite kontrol testlerinden geçiriliyor ve ardından bakımları yapılıyor. Satış sonrası...