29 / 04 / 2024

İlhan Ocaklı şile

İlhan Ocaklı şile

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Beko FE 410 A Sınıfı 66 lt Multifonksiyonel Ocaklı Fırın 8 bin 619 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Multifonksiyonel Ocaklı Fırın aynı anda hem ocak hem fırın olarak kullanıldığından dolayı daha fazla verim almanızı sağlıyor. Ocaklı fırın çeşitli fonksiyonları ile kullanım kolaylığı sunuyor. 

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Ev hanımları ocaklı fırınlardaki indirim fırsatını kaçırmanız sizi üzebilir! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Tek bir ürün ile bir çok alana hükmetmek için tasarlanan ocaklı fırınlar indirimle Simfer'de.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

İlhan Ocaklı kimdir?

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konut projelerinin yüzde 20'si TOKİ ya da Emlak Konut ile satılabilir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın şirketi ile Maksem'le birlikte satışa çıkardığı Bulvar Atakent projesinde uygulanan indirim modelini değerlendirdi.

Gündemde Uluslararası Gayrimenkul Borsası var!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında gayrimenkul borsası kurulması söylentilerinden bahsetti. İlhan, konu ile ilgili Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un ve GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin’in görüşlerini aldı.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

İnşaat sektörü yeniden umutlu!

Antalya Akdeniz Manşet Gazetesi, Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kurtar ile söyleşi gerçekleştirdi. İşte o haber...

Beyoğlu ve Şile'deki Abanoz Sokağı'nın adı müstehcen olduğu için değiştirildi!

Attila İlhan, Necati Cumalı ve Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinde geçen ve bir dönem Beyoğlu'nda genelevlerin bulunduğu 'Abanoz Sokağı' ile aynı ismi taşıyan Şile'deki bir sokağın ismi, 'çirkin ve müstehcen bir anlam anımsattığı' gerekçesiyle değiştirildi.

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Tanrıkulu, Şahin Sarısoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Güvercin Caddesi'nde kuruldu.

İlhan Ocaklı şile Haberi

İlhan Ocaklı şile

İlhan Ocaklı, 1971 Sakarya Akyazı doğumlu. İlköğrenimini Akyazı’da tamamlayan İlhan Ocaklı, 1989 yılında Adapazarı Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite öğrenimini Almaata İktisat Fakültesi’nden mezun olarak tamamladı. 

Siyasi hayatına 2004 Yerel seçimlerinde SKM. Başkan yardımcılığı 2004 genel seçimlerinde SKM. Başkanlığı ve ilçe siyasi ve hukuki işler Birim Başkanlığı 2009 yerel seçimlerinde SKM Başkanlığı 01.10.2009 Tarihi itibariyle İçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. 

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Şile Belediye Başkan adayı oldu.

Evli ve 3 çocuk...