21 / 05 / 2024

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç

İMSİAD Başkanı İnş. Müh. Mustafa Andıç gurbetçilere gayrimenkul alımlarında avantaj sağlanması konusunda açıklamalar yaptı. İşte o yazı...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Müteahhitlerden rant eleştirilerine tepki: Kentsel dönüşüm yapacak kimse bulunamayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD)  Başkanı Şeref Demir, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Demir, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

TİM Başkanı'ndan asgari ücret açıklaması! Maksimum 300-400 dolar olmalı...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, temmuz ayında ara zam gelmesi beklenen asgari ücrete dair değerlendirmelerde bulundu.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

Hep zam haberi yapmak bizi de sıkmıştı.. elektrikte iyi haber! EPDK Başkanı indirimi açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Yaptığı açıklamada, serbest piyasadaki elektrik tavan fiyatına indirim yaptı. Bu nidirimin özellikle sanayi bölgelerinde Yüzde 12 oranında etki etmesini umuyoruz dedi.

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldiğini açıkladı.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç Haberi

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç

İMSİAD Başkanı İnş. Müh. Mustafa Andıç'ın gurbetçilere gayrimenkul alımlarında avantaj sağlanması konusunda bir yazı kaleme aldı. Andıç'ın yazısı şu şekilde;


Yurtdışında Yaşayan Yurttaşlarımızı Ekonomimize Kazandırmanın Yolu Gayrimenkuldür

1960’lardan başlayarak Almanya’dan İskandinav ülkelerine, Fransa’dan Hollanda’ya çalışmak için giden yurttaşlarımız o günden bu yana ülkemiz ekonomisine çok ciddi katkılar sağladılar. Artık üçüncü kuşak Türk vatandaşları Avrupa’da yaşıyor ve halen de ülkemize önemli katkılar sağlıyorlar. Bu yazı da, hem ülkemizden daha fazla konut veya işyeri alabilmeleri için gurbetçilerimize, hem de gurbetçilere şuan yaşadıkları ülkelerde daha kolay ulaşabilmeleri için müteahhitlerimize nasıl daha bütüncül bir avantaj sağlayabiliriz konusunu ele almaktadır.

Gurbetçilerimize Hem Kendileri İçin, Hem De Yatırımlık Gayrimenkul Edinmelerinde Avantaj Sağlandığında Kazanan Hepimiz Oluruz

Yurtdışında da yaşasa, ahirette iman, dünyada mekan şiarını paylaştığımız gurbette yaşayan vatandaşlarımızın birikimlerini...