15 / 05 / 2024

İncirliova Belediyesi Düğün Salonu

İncirliova Belediyesi Düğün Salonu

İncirliova Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Uzun yıllardır gündemde olan ve hemen hemen her seçim döneminde gündeme gelen İncirliova'ya Gençlik ve Spor Merkezi yapılması konusu meclis gündemine geldi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

İncirliova Belediyesi Düğün Salonu Haberi

İncirliova Belediyesi Düğün Salonu

İncirliova Belediyesi Düğün Salonunda yapılan toplantıda ilçeye otel kazandırılması. Acarlar Kapalı Pazaryeri yapılması için kredi kullanılması, Kültürpark Sosyal Tesisleri tadilat çalışmaları, 2014 yılı faaliyet raporunun onaylanması, Gençlik ve Kültür Merkezi'nin yapılması, kaldırım işgallerinin sona erdirilmesi gibi birçok önemli gündem maddesi karara bağlanıldı. 

İncirliova Belediye Başkanlığı'nın 2014 yılı içerisinde yapmış olduğu hizmetlere ilişkin faaliyet raporu meclis gündemine geldi. Belediye Meclisi Başkan Vekili Mustafa Başçı tarafından okunan faaliyet raporu meclis üyelerinin göriiş ve onayına sunuldu. Yapılan oylamada Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyeleri'niıı ret oyu vermesine karşın Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri'niıı kabul oyu vermesiyle 2014 Faaliyet Raporu oy çokluğuyla onaylandı. 


ENCÜMEN VE KOMİSYONLARA ÜYE SEÇİLDİ

İncirliova Belediyesi Encümen Üyesi seçimi için yapılan gizli oylamada Belediye Meclis Üyesi Funda Tiirker...