05 / 05 / 2024

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek

Seçimlerin ardından piyasada bir güven ortamının oluştuğunu ifade eden İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek yaptığı açıklamada, 7 Haziran´dan 1 Kasım´a kadar belirsiz olan alıcı kitlesinin artık emlak sektörüne dönüş yaptığını söyledi.

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Yetki belgesi olmayan emlakçıya dikkat!

Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya sektörle ilgili yaptığı açıklamada "Kiralık eve talep, kendini 'emlakçı' olarak tanıtanların sayısını da artırıyor" dedi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında ilde kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan İnşaatçılar Derneği, önceki gün toplantı düzenledi. 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Koronavirüs müstakil bahçeli villalara ilgiyi artırdı!

Muğla'nın turistik ilçelerinde yer alan müstakil ve bahçeli villalara talep arttı. Marmaris Emlakçılar Derneği ve İstanbul Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Zülfikar Soyvural, büyükşehirlerde, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayanların bahçeli villaya ilgilerinin arttığını söyledi.

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek Haberi

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek

Seçimlerin ardından piyasada bir güven ortamının oluştuğunu ifade eden İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek yaptığı açıklamada, 7 Haziran´dan 1 Kasım´a kadar belirsiz olan alıcı kitlesinin artık emlak sektörüne dönüş yaptığını söyledi.


İNEGÖL´DE GÜVEN ORTAMI OLUŞTU


Seçimlerin hemen ardından işlerin açılmaya başladığını belirten Dernek Başkanı Zekayi Akyürek, “Piyasadaki güvensizlik yerini güvene bıraktı. Belirsizlik yerini belirginliğe bıraktı. Vatandaş elindekiyle yatırım yapmaya başladı. 7 Haziran´dan sonraki 6 aylık süreçte insanlar önlerini göremiyorlardı, yatırımlarını beklemeye almışlardı. Karamsarlık, kararsızlık hâkimdi. 1 Kasım seçimlerinden sonra ilk haftaları olmasına rağmen emlak piyasası olarak gidişattan memnunuz. 7 Haziran´dan 1 Kasım´a kadar belirsiz olan alıcı kitlesi emlak sektörüne dönmüş oldu. Vatandaş önünü görür duruma geldi. Yatırımlarını yapmak için bizlere başvuruyorlar. Ev, arsa, gayrimenkul dalında piyasalarımız şeffaflaştı, önünü görür duruma...